Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | PSG i-a stabilit preţul lui Kylian Mbappe! Decizia luată de Real Madrid

BREAKING | PSG i-a stabilit preţul lui Kylian Mbappe! Decizia luată de Real Madrid

Fotbal

Comentarii

Viitorul lui Kylian Mbappe (24 de ani) rămâne incert, însă şefii celor de la Paris Saint-Germain sunt din nou optimişti, după ce atacantul francez a acceptat să ia loc la masa negocierilor.

Emisarii Qatarului au fost trimişi, zilele acestea, la Paris pentru a sta de vorbă cu Mbappe şi reprezentanţii săi, iar primele contacte au avut, deja, loc.

PSG, bulversată de strategia celor de la Real Madrid

Discuţiile în sine au reprezentat o ”rază de speranţă” pentru qatarezi, deoarece, recent, Kylian Mbappe a declarat că exclude orice posibilitatea de a mai relua discuţiile în această direcţie.

Coincidenţă sau nu, Mbappe s-a răzgândit după plecare lui Neymar la Al-Hilal. A revenit la sentimente mai bune. În plus, a participat la antrenamentele echipei şi chiar a marcat în ultima etapă de campionat.

Cu toate acestea, jurnaliştii francezi menţionează faptul că discuţiile pot fi pur orientative, de pace, dar care nu oferă nicio asigurare că se va ajunge şi la un numitor comun.

Şefii de la Paris sunt conştienţi că mingea se află în terenul lui Mbappe, în acest moment, şi ar fi dispuşi să-l vândă la Real Madrid, în această vară, în schimbul a 250.000.000 de euro.

Cu toate acestea, Real Madrid nu a înaintat nicio ofertă, iar francezii nu înţeleg exact de ce Florentino Perez optează pentru o asemenea strategie, existând riscul ca Mbappe să-şi prelungească, totuşi, contractul.

Decizia ar putea avea legătură, însă, cu dorinţa lui Kylian Mbappe. Francezul nu mai vrea să-şi prelungească contractul cu PSG, însă vrea să-l ducă la capăt, aşa cum a promis, până în vara lui 2024.

Duminică, şefii din Qatar i-au transmis lui Mbappe că au nevoie de un răspuns cât mai curând: dacă mai vrea sau nu să mai facă parte din proiectul clubului parizian.

Mbappe o ţine în ofsaid pe PSG

Kylian Mbappe pare să forţeze plecarea de la PSG fără să o declare. Cum? Şi-ar dori să termine contractul cu PSG în vara viitoare, pentru a negocia nestingherit cu orice echipă doreşte, iar reţeta financiară ar fi una mult mai bună pentru el decât ar fi acum, legat de francezi.

PSG dispune de toate resursele pentru a-l mulţumi financiar pe Kylian Mbappe, însă, aşa cum este normal, ultimul cuvânt îl are atacantul. Momentan, campionul mondial din 2018 îşi ţine clubul ”în joc de glezne”.

Afla mai multe despre: mbappepsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare