Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Puşcaş a dat lovitura carierei, în ciuda dezamăgirii din meciul cu Norvegia! Anunţul OFICIAL făcut de germani

BREAKING | Puşcaş a dat lovitura carierei, în ciuda dezamăgirii din meciul cu Norvegia! Anunţul OFICIAL făcut de germanigalerie foto
Comentarii

George Puşcaş primeşte o veste uriaşă, la câteva zile de la marea dezamăgire trăită în meciul România - Norvegia, scor 1-1, în care atacantul lui Reading a ratat o lovitură de la 11 metri.

Aspru criticat în ţară, pentru că a trecut peste decizia selecţionerului Cosmin Contra şi nu l-a lăsat pe Nicolae Stanciu să execute penalty-ul cu Norvegia, George Puşcaş are parte de mai multă apreciere în străinătate. 

În ciuda evoluţiei şterse pe care vârful de 23 de ani a avut-o în meciul cu nordicii, cota lui George Puşcaş s-a dublat. Experţii de la Transfermarkt.de au actualizat, joi, cotele fotbaliştilor din liga a doua engleză, iar internaţionalul român se numără printre premianţii din Championship.

Cota atacantului lui Reading a crescut de la trei la şase milioane de euro, cifră record în cariera sa. Cum cota românului nu mai fusese actualizată din 5 iunie, specialiştii germani au luat în calcul inclusiv evoluţiile avute de George Puşcaş la Campionatul European de tineret, din vară, acolo unde românul a înscris patru goluri. De altfel, Puşcaş a fost singurul fotbalist român inclus de UEFA în echipa turneului din Italia şi San Marino.

Puşcaş a continuat evoluţiile bune şi pentru echipa naţională de seniori, reuşind două goluri şi un assist în cele patru meciuri disputate de prima reprezentativă, în această toamnă.

  • 6 goluri în 12 selecţii are George Puşcaş la prima reprezentativă
  • 18 goluri în 25 de selecţii are George Puşcaş la naţionala U21

Şi noul antrenor al echipei Reading are încredere în George Puşcaş

Noul antrenor al echipei Reading Mark Bowen este încrezător în potenţialul de golgheter al atacantului George Puşcaş.

"Este un golgheter şi a marcat din nou pentru ţara lui împotriva Insulelor Feroe, aşa că asta îi va face bine. Ca echipă şi ca grup, trebuie să încercăm să-i oferim orice ocazie de a scoate ce este mai bun din el şi să creăm mai multe şanse pentru el dacă putem. El ajunge în poziţia potrivită şi ştiu că este un clişeu vechi, dar dacă ajungi în acele poziţii şi ai acele şanse, atunci golurile vor începe să vină de la el. Odată ce începe să marcheze, nu există niciun motiv pentru care să nu fie un om de 15-20 de reuşite pe sezon", a declarat tehnicianul, potrivit bracknellnews.co.uk.

Mark Bowen, 55 de ani, l-a înlocuit acum două zile pe Jose Gomez. Fără să aibă o experienţă prea mare de antrenor, fostul internaţional galez a coborât din birouri pe teren, el fiind din martie directorul sportiv al clubului Reading. El a lucrat alături de Mark Hughes la mai multe cluburi, cum ar fi Manchester City, Stoke, QPR ş Fulham.

După etape 11 etape trecute din Championship, Reading ocupă locul 22, antepenultimul, retrogradabil, cu doar două victorii şi două rezultate de egalitate. Puşcaş, zece jocuri, a marcat doar două goluri în liga a doua engleză, în primul meci jucat ca titular, la 18 august. Înainte, el a mai marcat un gol, în Cupa Ligii.

Puşcaş a ratat, marţi, un penalti, în meciul România - Norvegia, scor 1-1, din preliminariile Euro-2020.

  • 3 goluri în 12 meciuri a înscris George Puşcaş pentru Reading
  • 8 milioane de euro a plătit Reading pentru transferul lui George Puşcaş

viewscnt
Articole similare