Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rapid face două super-transferuri! Jucători de naţională, cotaţi la 2.500.000 de euro

BREAKING | Rapid face două super-transferuri! Jucători de naţională, cotaţi la 2.500.000 de euro

Fotbal

Comentarii

Aşteptarea a luat sfârşit! Rapidul realizează primele două transferuri prin care îşi anunţă intenţiile reale de implicare în lupta pentru titlu.

Până acum, Rapidul a operat şase transferuri - Omar El Sawy (400.000 de euro), Christopher Braun (300.000 de euro), Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle (liberi de contract) şi Cătălin Cîrjan (împrumut de la Arsenal) - însă specialiştii consideră că giuleştenii nu sunt pregătiţi să se lupte la titlu cu Farul, FCSB, Universitatea Craiova sau CFR Cluj.

Rapid îi transferă pe Ştefănescu şi Păun, de la Sepsi

Impresia s-ar putea schimba în zilele următoare, când ar urma să ajungă doi jucători ”cu greutate”.

Din informaţiile Orange Sport, Rapidul a ajuns la o înţelegere cu OSK Sepsi Sfântu Gheorghe pentru transferurile celor mai importanţi jucători din echipă, mijlocaşul defensiv Nicolae Păun (24 de ani) şi ”aripa” Marius Ştefănescu (24 de ani), iar în acest moment lipseşte doar anunţul oficial.

Nu se cunoaşte exact suma pentru care cei doi vor face trecerea către Rapid, însă va fi cu siguranţă în jurul a 2.000.000 de euro.

  • Cota de piaţă a lui Nicolae Păun, conform transfermarkt.de, este 1,3 milioane de euro
  • Cota de piaţă a lui Marius Ştefănescu, conform transfermarkt.de, este de 1,2 milioane de euro.

Cei doi fotbalişti se aflau în vederile Rapidului de ceva timp, însă aducerea lui Cristiano Bergodi a accelerat procesul de transfer. 

Sub comanda italianului, Păun şi Ştefănescu au dat cel mai bun randament al lor, la Sepsi, iar acest lucru a contat decisiv în timpul negocierilor.

Păun şi Ştefănescu, doi jucători exponenţiali pentru Sepsi

Nicolae Păun şi Marius Ştefănescu sunt doi fotbalişti care se află în vizorul selecţionerului României, Edi Iordănescu. Ambii jucători au bifat, deja, câte două prezenţe sub tricolor.

Nicolae Păun este un produs al academiei de la Sfântu Gheorghe. A bifat 95 de partide, a marcat 9 goluri şi a oferit 3 pase decisive pentru covăsneni.

De partea cealaltă, Marius Ştefănescu a început fotbalul la KSU Târgu Secuiesc, dar a făcut rapid pasul către Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru care a bifat 148 de meciuri, 23 de goluri şi 18 pase decisive.

Afla mai multe despre: nicolae paunmarius stefanescudan sucu 

viewscnt
Articole similare