Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Răsturnare de situaţie în cazul lui Răzvan Marin! A fost vândut pentru o sumă infimă

BREAKING | Răsturnare de situaţie în cazul lui Răzvan Marin! A fost vândut pentru o sumă infimă

Serie A

Comentarii

Mijlocaşul român Răzvan Marin (27 de ani) nu se va întoarce la Cagliari, cum se preconiza, ci va continua la formaţia pentru care a evoluat şi în sezonul trecut, Empoli.

OFICIAL 14:00 | Cagliari a anunţat, oficial, cedarea lui Răzvan Marin la Empoli, sub formă de împrumut, fără a oferi detalii contractuale.

Cagliari Calcio anunţă transferul lui Răzvan Marin la Empoli, cu formula de împrumut, cu drept de transfer”, a anunţat site-ul oficial al celor de la Cagliari.


Chiar dacă în ultimele zile s-au oferit numeroase detalii despre tranzacţii şi părea una inevitabilă, se pare că datele problemei s-au schimbat radical în ultimele ore.

Răzvan Marin s-a transferat la Empoli

Italienii de la ”Sky Sport”, citaţi de ”tuttomercatoweb.com”, anunţă că transferul lui Răzvan Marin la Empoli nu se va mai mai realiza pentru 5 milioane de euro, cum se părea.

Iniţial, Empoli ar fi trebuit să achite o clauză de transfer definitiv, în vară, de 7 milioane de euro, însă a refuzat acest lucru, sperând să obţină o reducere. Şi iată că a primit-o!

Deşi se părea că Empoli va plăti 5 milioane de euro, se pare că mutarea are cu totul alţi termeni: Răzvan Marin a fost cedat din nou sub formă de împrumut pentru un sezon, cu o opţiune de transfer definitiv din vara viitoare pentru 2 milioane de euro, iar Cagliari va păstra 50% dintr-o viitoare vânzare a jucătorului.

Alegere curioasă făcută de Cagliari, formaţie care a plătit 10 milioane de euro în schimbul fotbalistului român, în 2022, celor de la Ajax.

Răzvan Marin are şanse foarte mari să semneze definitiv cu Empoli, iar Cagliari va obţine după întreaga afacere doar 3 milioane de euro (1 milion de euro împrumutul din sezonul 2022/2023 + 2 milioane de euro din transferul definitiv), plus procentul de 50% dintr-o viitoare vânzare.

Răzvan Marin este cel mai bine cotat fotbalist al momentului, conform transfermarkt.de, la 8 milioane de euro, însă, cel mai probabil, va fi cumpărat în vara lui 2024 de către Empoli pentru 2 milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: razvan marinempolicagliari 

viewscnt
Articole similare