Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Real Madrid a dat marea LOVITURĂ. S-a făcut primul transfer al verii! Ce număr va purta pe tricou

BREAKING | Real Madrid a dat marea LOVITURĂ. S-a făcut primul transfer al verii! Ce număr va purta pe tricou

Real Madrid

Comentarii

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez ar fi parafat deja primul transfer pentru vara viitoare, anunţă presa iberică.

Mişcări de trupe la Real Madrid. Dincolo de interesul pentru Kylian Mbappe, care pare principala ţintă a verii pentru gruparea blanco, Florentino Perez ar fi parafat deja primul transfer al verii pe Santiago Bernabeu.

Transfer la Real Madrid. Donny Van de Beek ar urma să joace pentru formaţia lui Zidane

Conform celor de la De Telegraaf, fotbalistul lui Ajax Amsterdam, Donny Van de Beek va juca la Real Madrid începând cu stagiunea următoare. Gruparea blanco a încheia deja un acord cu Ajax, acord în urma căruia "lăncierii" vor încasa 55 de milioane de euro.

La 22 de ani, Van de Beek a fost un fotbalist important pentru Ajax Amsterdam in parcursul senzaţional din stagiunea trecută. Olandezul a mai trezit interesul unor cluburi ca FC Barcelona sau Bayern Munchen, dar Real Madrid a fost echipa care s-a mişcat mul mai repede. Spaniolii il privesc drept "un transfer de lux" pentru Zinedine Zidane et comp.

Sosirea lui Donny Van de Beek întăreşte linia mediană a madrilenilor şi este unul dintre motivele pentru care Los Blancos ar fi renunţat la transferul lui Christian Eriksen, de la Tottenham. Conform presei iberice, fotbalistul olandez va îmbrăca tricoul cu numărul 11 purtat în prezent de Gareth Bale, fotbalist care o va părăsi aproape sigur pe Real Madrid, fie din iarnă, fie din vara viitoare.

Aflat de cinci ani la prima echipă a lui Ajax, Van de Beek este un jucător produs de clubul olandez. A strâns 191 de meciuri la prima echipă, iar în actuala stagiune a marcat de 7 ori în 18 meciuri pentru campionii Olandei. 9 selecţii are Donny pentru "Portocala Mecanică", formaţie pentru care nu a marcat încă niciun gol.

Afla mai multe despre: van de beekzidaneflorentino perez 

viewscnt
Articole similare