Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Real Madrid l-a ales pe succesorul lui Zidane! Surpriză mare pe banca madrilenilor

BREAKING | Real Madrid l-a ales pe succesorul lui Zidane! Surpriză mare pe banca madrilenilorgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Italienii şi spaniolii merg pe ideea că Antonio Conte este alesul lui Realului pentru a-l înlocui pe Zinedine Zidane.

Nici Allegri, nici Low, nici Raul Gonzalez. Conte pare acum marele favorit la banca tehnică a madrilenilor. Se aşteaptă o luptă între el şi Mauricio Pochettino pentru a-i succede lui Zinedine Zidane.

”S-a confirmat! Discuţii importante între Antonio Conte şi Real Madrid. Fostul antrenor al lui Inter Milano este în pole position pentru a prelua banca tehnică a Realului” anunţă jurnalistul Gianluigi Longari. Un alt jurnalist italian, Nicolo Schira, vine cu informaţii suplimentare, el anunţând că Real Madrid i-ar propune italianului doi ani de contract:

 

 

O variantă pe care o confirmă şi Josep Pedrerol, jurnalist la El Chiringuito: ”Au avansat discuţiile dintre Real Madrid şi Antonio Conte”. Televiziunea spaniolă Cuatro merge în aceeaşi direcţie: ”Pochettino sau Conte? Argentinianul este dorinţa lui Florentino Perez, dar are contract cu PSG. Conte este un antrenor liber şi pe placul majorităţii conducerii. Opţiunile Raul şi Xabi Alonso au fost excluse” anunţă sursa citată.

SportMediaset susţine că Real Madrid l-a contactat pe Antonio Conte, iar alternativa la numirea italianului este Pochettino:

 

 

Liber de contract după despărţirea de Internazionale Milano, pe care a făcut-o campioană în Italia, Conte are cv-ul necesar pentru a antrena un club mare precum Real Madrid. Italianul este curtat şi de două cluburi din Anglia, dar fără doar şi poate, italianul este tentat în primul rând de o experienţă la Real Madrid.

Cotidianul AS confirmă discuţiile dintre Real Madrid şi Antonio Conte, dar avertizează că şi Mauricio Pochettino este luat în calcul de Florentino Perez, mai ales după ultimele evenimente de la Paris. Argentinianul s-ar afla deja în contre cu directorul sportiv Leonardo, şi ar fi tentat să plece, mai ales că şi-a exprimat dorinţa de a antrena în viitor, Real Madrid.

Celălalt mare cotidian central din Spania anunţă de asemenea discuţii între Real Madrid şi Antonio Conte, italianul fiind văzut atât de presa de la Madrid, cât şi de presa din Italia, marele favorit să preia banca Realului.

De ce numirea lui Conte poate fi considerată o mare surpriză

În urmă cu aproape trei ani, Real Madrid a vrut să-l aducă pe Antonio Conte. Exact cu o seară în urmă, căpitanul madrilenilor şi liderul vestiarului blanco, Sergio Ramos a lăsat să se înţeleagă că nu e loc pentru Conte la Real Madrid:

”Antonio Conte? Respectul nu se impune, respectul se câştigă. Să ştii să gestionezi vestiarul este mai important decât orice cunoştinţă tactică” a avertizat Sergio Ramos, atunci când după plecarea lui Lopetegui, presa i-a aruncat în faţă, la un interviu, numele antrenorului italian.

”Când în vestiar lipseşte respectul, atunci apar anumite probleme” a reacţionat la scurt timp, Antonio Conte, pentru Rai Sport.

Italianul nu a mai ajuns la Madrid şi a semnat cu Inter Milano, echipă pe care a transformat-o în campioana Italiei. O eventuală numire acum a lui Conte la Real Madrid, lasă de înţeles că viitorul lui Sergio Ramos la Real Madrid nu mai este deloc sigur. Spaniolului îi expiră contractul în câteva săptămâni şi nu şi-a dat încă acordul pentru prelungirea lui. 

Afla mai multe despre: florentino perezantonio contemauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare