Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Renaşte un club de mare tradiţie în fotbalul românesc. Se anunţă o nouă forţă în Superligă: "Actele sunt făcute, suntem pregătiţi"

BREAKING | Renaşte un club de mare tradiţie în fotbalul românesc. Se anunţă o nouă forţă în Superligă: "Actele sunt făcute, suntem pregătiţi"

Fotbal intern

Comentarii

Corvinul Hunedoara a produs şocul acestui sezon din Cupa României, a învins-o pe CFR Cluj cu 4-0 şi s-a calificat în semifinalele competiţiei.

Deşi sunt calificaţi în play-off-ul Ligii a II-a, hunedorenii n-au drept de promovare în acest sezon, însă Ioan Andone anunţă că, în stagiunea următoare, Corvinul va îndeplini toate condiţiile legislative pentru a ataca accederea în Superligă.

”La anul, Corvinul va avea drept de promovare. Societatea e pregătită, actele sunt făcute, totul e în regulă. Va fi echipa judeţului Hunedoara. Va fi o echipă de judeţ. Toată dragostea se transmite spre Corvinul. E un club sănătos, cu salariile la zi. Bugetul la Corvinul e cât costă doi-trei jucători de la CFR.

Corvinul va fi o echipă de români, în centrul oraşului, cu un stadion acoperit, cu 10.000 de locuri. În semifinale se joacă un singur meci şi îl jucăm acasă, la Hunedoara, iar finala la Sibiu.

Corvinul nu are drept de promovare si se poate pregăti pentru Cupă. Ei abia au promovat, sunt de vreo şase luni în Liga 2. Au venit la meci şi oameni din Alba Iulia, Reghin. Bine, au venit pentru CFR, dar să vadă şi Hunedoara. Voluntariul şi FCU Craiova se gândesc la evitarea retrogradării”, a declarat Ioan Andone, pentru Orange Sport.

Corvinul Hunedoara - CFR Cluj 4-0

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat-o din Cupa României, marţi seara, pe CFR Cluj, de care a trecut cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

Clujenii au rămas în inferioritate numerică încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67, Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu.

Scorul final a fost stabilit de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în minutul 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Afla mai multe despre: ioan andonecorvinul 

viewscnt
Articole similare