Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Revenire-ŞOC la U Craiova: "Azi e aşteptat la negocieri". Mihai Rotaru îşi repară greşeala, fanii sunt în delir

BREAKING | Revenire-ŞOC la U Craiova: "Azi e aşteptat la negocieri". Mihai Rotaru îşi repară greşeala, fanii sunt în delir
Comentarii

Fostul internaţional Gheorghe Craioveanu este la un pas de revenirea la Universitatea Craiova, anunţă presa locală.

Conform site-ului 3minute.ro, Gică Craioveanu este aşteptat joi la sediul grupării din Bănie, acolo unde îl aşteaptă un nou contract de director de imagine. De această dată, însă, fostul atacant ar urma să joace un rol mult mai activ în cadrul clubului.

Revenire surprinzătoare la U Craiova: Gică Craioveanu

Astfel, prin revenirea lui "Grande", patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, are de câştigat în relaţia cu fanii Ştiinţei, extrem de nemulţumiţi după ultimele decizii ale conducerii, în special revenirea lui Corneliu Papură pe banca tehnică, după plecarea lui Victor Piţurcă.

În vârstă de 51 de ani, Gică Craioveanu a ocupat funcţia de director de imagine la U Craiova încă din 2013, anul reînfiinţării clubului, şi a demisionat la începutul acestui an. Cel poreclit "Grande" a luat această decizie în semn de solidaritate cu fostul antrenor al echipei, Victor Piturcă. Nemulţumit de strategia de transferuri, fostul selecţioner a renunţat la funcţia de antrenor pe 4 ianuarie.

U Craiova - Gaz Metan Mediaş, vineri, de la 20:00, Telekom Sport 1

U Craiova joacă vineri primul meci oficial din 2020. Oltenii primesc vizita echipei Gaz Metan Mediaş, de la ora 20:00, meci care va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare