Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Revenire spectaculoasă la FCSB! Atacantul pe care Gigi Becali mizează TOTUL. Intervenţia lui MM, decisivă

BREAKING | Revenire spectaculoasă la FCSB! Atacantul pe care Gigi Becali mizează TOTUL. Intervenţia lui MM, decisivăgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB îl va aduce înapoi pe Cristian Dumitru, puştiul pe care MM Stoica şi Gigi Becali pariază totul.

Considerat unul dintre cele mai bune produse ale generaţiei sale. Cristian Dumitru se va întoarce la FCSB. Talentatul atacant născut la Buzău are doar 18 ani şi evoluează acum la Academica Clinceni, sub formă de împrumut.  În cantonamentul desfăşurat la Braşov de FCSB, înainte de debutul sezonului, Cristian Dumitru a marcat un gol în amicalul FCSB - SR Braşov 4-0 şi a fost lăudat imediat după meci de staff-ul de atunci al roş-albaştrilor.

Cristian Dumitru revine la FCSB. Pariul lui MM Stoica poate străluci în returul campionatului

Ulterior, Dumitru a primit şansa în duelul cu Milsami să înceapă ca titular un meci în preliminariile UEFA Europa League, pe 11 iulie 2019. Şi a profitat la maxim de ea.

În minutul 4, tânărul atacant al FCSB-ului a deschis scorul în returul cu Milsami, îndeplinind o simplă formalitate, dar arătând sânge rece, de atacant pur. Apoi a pasat decisiv pentru Oaidă la golul doi al roş-albaştrilor.

”Veti vedea ... Cristian Dumitru este un jucător de care se va vorbi foarte mult. Aşa cum v-am spus de Man, cand nimeni nu vorbea de el, aşa va spun şi de Dumitru. Dumitru, la 16 ani si jumătate, a fost pastrat in lotul mare" declara MM Stoica, în urmă cu ceva timp.

Ulterior el a completat: "Cristian Dumitru avea 73,5 kilograme înainte de Sărbători. I-am zis că dacă prima cifră după Sărbători va fi 6, înseamnă că vrea să fie fotbalist. A venit cu 69,2. Calităţi are şi va ajunge fotbalist" a mai explicat unul dintre liderii actualei echipe a lui Gigi Becali. De altfel, MM Stoica este convins de calitatea puştiului născut în 2001. Nu ar fi primul pariu câştigător al lui Stoica, mai ales atunci când vine vorba despre tineri de perspectivă.

Afla mai multe despre: cristian dumitrufcsbmm stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare