Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Revoluţie la Juventus: Cristiano Ronaldo va avea un super antrenor în sezonul viitor!

BREAKING | Revoluţie la Juventus: Cristiano Ronaldo va avea un super antrenor în sezonul viitor!

Juventus

Comentarii

Potrivit Gazzetta dellos Sport, Juventus Torino a decis să-i ofere postul de antrenor pentru sezonul viitor lui Massimiliano Allegri.

Vestea revenirii lui Max Allegri la Juventus este echivalentă cu faptul că Andrea Pirlo nu va mai rămâne la gruparea piemonteză.

”Bătrâna doamnă” vrea să-l aducă înapoi pe banca tehnică pe Allegri (actualmente liber de contract) şi ar urma să-i propună control total la nivel sportiv, cu influenţe decisive în ceea ce priveşte politica de transferuri.

Mai mult, se pare că nici directorul sportiv Fabio Paratici nu va mai rămâne la echipă, acesta trezind nemulţumirea oficialilor clubului. În plus, Paratici nici nu are o relaţie prea bună cu Allegri, notează presa italiană.

Pentru Cristiano Ronaldo, vestea revenirii lui Allegri pică foarte bine. Portughezul a disputat 43 de meciuri cu Massimiliano Allegri antrenor, iar cifrele sale sunt excelente. În 39 dintre acestea, Ronaldo a contribuit cu gol sau pasă de gol pentru echipa sa, semn că portughezului i-a mers bine cu Allegri la cârma lui Juve.

Max Allegri a plecat în iunie 2019 de la Juventus, când i-a lăsat locul lui Maurizio Sarri. Tehnicianul de 53 de ani disputase 271 de meciuri ca antrenor al torinezilor, alături de care a cucerit cinci titluri de campion al Italiei, patru Cupe ale Italiei şi două Supercupe. Allegri a dus-o pe Juve până în finala UEFA Champions League, şi a plecat cu gândul de a antrena într-un alt campionat, după un an de pauză. Ar putea acum să revină la formaţia alături de care a cunoscut cele mai mari succese.

Posibila revenire a lui Allegri ar putea anunţa mutări importante şi pe piaţa transferurilor la Juventus, crede presa din Italia. Juve ar urma să fie una dintre principalele protagoniste în mercato, iar o parte dintre jucătorii cu care Allegri nu avea o relaţie bună ar putea părăsi echipa. Italienii anunţă şi primele nume din rândul posibililor jucători disponibilizaţi: Arthur, Paulo Dybala sau Juan Cuadrado. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoallegrijuventus 

viewscnt
Articole similare