Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Revoluţie la Malatya! 7 transferuri pentru Marius Şumudică, în frunte cu Budescu

BREAKING | Revoluţie la Malatya! 7 transferuri pentru Marius Şumudică, în frunte cu Budescu
Comentarii

Marius Şumudică (50 de ani) începe revoluţia la Yeni Malatyaspor, echipă pe care trebuie să o salveze de la retrogradare. Antrenorul vrea nu mai puţin de şapte jucători, printre care şi Constantin Budescu (33 de ani), care s-a despărţit recent de FCSB şi poate ajunge liber de contract în Turcia.

Revoluţie la Malatya! 7 transferuri pentru Marius Şumudică, în frunte cu Budescu

Când a acceptat provocarea de a semna cu Yeni Malatyaspor, Marius Şumudică s-a înhămat la o misiune dificilă, salvarea de la retrogradare. Antrenorul şi-a dat repede seama că nu are lot, iar odată cu deschiderea perioadei de transferuri s-a pus pe treabă şi a căutat soluţii pentru a întări lotul.

În afara lui Constantin Budescu, care s-a înţeles cu Yeni Malatyaspor după ce s-a despărţit de FCSB, Marius Şumudică mai vrea alţi şase jucători.

Presa din Turcia a aflat numele de pe lista de transferuri a celor de la Yeni Malatyaspor. Godfred Donsah (25 de ani, Crotone), Guilherme Marques (30 de ani, Guangzhou City), Sinan Gumus (27 de ani, Fenerbahce), Fredrik Gulbrandsen (29 de ani, Başakşehir), Khalid Boutaib (34 de ani, Le Havre) şi Nouha Dicko (29 de ani, Gaziantep FK) sunt jucătorii doriţi de Marius Şumudică la noua echipă.

De asemenea, pe lângă veniri, Yeni Malatyaspor a punctat şi la capitolul plecări: Hasan Ozkan (24 de ani) şi Walter Bwalya (26 de ani) au plecat de la echipa lui Marius Şumudică. De asemenea, clubul turc şi-a dat afară şi directorul sportiv, Izzet Erdogan.

Yeni Malatyaspor se află într-o situaţie extrem de dificlă în clasamentul din Superliga turcă şi a fost eliminată şi din Cupa Turciei. După ce a început tare, cu două victorii la rând, Marius Şumudică a avut parte de o serie de coşmar, în care şi-a dat seama că trebuie neapărat să aducă întăriri pentru a putea păstra echipa în prima ligă. În acest moment, Yeni Malatyaspor se află pe ultimul loc în clasament, cu 15 puncte, şi n-a mai câştigat în campionat de la victoria cu Altay (2-1), din octombrie 2021.

De atunci, echipa lui Marius Şumudică a înregistrat o serie de 9 partide în care n-a simţit gustul victoriei, care l-a făcut pe antrenor să ameninţe cu plecarea dacă nu îi sunt aduse întăriri.

”Rămân, nici nu se pune problema. Dar dacă nu vin întăriri, nu rămân. Din ce am discutat cu patronul, mi-a spus că va aduce jucători. Eu, în momentul de faţă, spun sincer că această echipă are nevoie de minimum opt jucători. Dintre care 5-6 jucători titulari, altfel nu avem nicio şansă să ne salvăm de la retrogradare. Dacă cei de acolo îşi doresc să retrogradeze, cu Şumudică sau fără, fără transferuri o va face”, a spus Marius Şumudică, la revenirea în România, acum câteva zile.

Afla mai multe despre: marius sumudicatransferuriconstantin budescuyeni malatyaspor 

viewscnt
Articole similare