Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rotaru, transfer de top pentru Reghe! TUN la Craiova: fotbalistul vine din străinătate!

BREAKING | Rotaru, transfer de top pentru Reghe! TUN la Craiova: fotbalistul vine din străinătate!
Comentarii

Mihai Rotaru, patronul U Craiova, pregăteşte un transfer de top pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf. U Craiova e gata de un adevărat tun pe piaţa transferurilor, iar fotbalistul - care vine străinătate - ar urma să acopere un post-cheie din echipa oltenilor.

Se pregăteşte un transfer de top la U Craiova. Mihai Rotaru vrea să dea lovitura şi să-i aducă lui Laurenţiu Reghecampf un fundaş campion în Liga 1, care vine străinătate.

Rotaru, transfer de top pentru Reghe! TUN la Craiova: fotbalistul vine din străinătate!

U Craiova pregăteşte un adevărat tun pe piaţa transferurilor, într-un compartiment cu probleme. Mihai Rotaru vrea să facă un transfer de top pentru Laurenţiu Reghecampf şi îl doreşte pe Syam Ben Youssef (33 de ani), care în prezent joacă în Bulgaria, la Beroe Stara Zagora, dar i se termină contractul.

Syam Ben Youssef este pe lista de transferuri a celor de la U Craiova, anunţă bulgarii de la Gong. Fundaşul central ar putea ajunge liber de contract în Bănie, unde Mihai Rotaru îl aşteaptă pentru a-i face echipă de titlu lui Laurenţiu Reghecampf, antrenor campion în România.

Ben Youssef este şi el campion în România, cu CFR Cluj, în sezonul trecut.  Ben Youssef a avut două experienţe în Liga 1. A ajuns în 2012 la Astra Giurgiu, unde a câştigat o Cupă şi o Supercupă a României şi a rămas până în 2015.

După experienţe în Franţa (Caen) şi în Turcia (Kasimpaşa şi Denizlispor), internaţionalul tunisian a ales să vină la CFR Cluj, în 2020. Ben Youssef rămâne liber de contract şi poate semna cu U Craiova sau cu orice altă echipă îl doreşte, gratis, în această vară

De asemenea, a strâns 48 de selecţii şi două goluri pentru naţionala Tunisiei, alături de care a evoluat la Cupa Mondială din 2018.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă alui Syam Ben Youssef în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai rotaru transfer de topu craiova transfer de topben youssef transfer u craiovau craiova transfe ben youssef 

viewscnt
Articole similare