Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | S-a aflat echipa care îl doreşte pe Tănase! Salariul imens pe care îl poate lua şi ce propunere a făcut Becali

BREAKING | S-a aflat echipa care îl doreşte pe Tănase! Salariul imens pe care îl poate lua şi ce propunere a făcut Becali

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a avut evoluţii bune sezonul trecut şi a fost desemnat cel mai bun marcator al Ligii 1.

Tănase ar avea oferte din Europa, dar este dorit şi în zona Golfului, iar o echipă chiar ar fi făcut o ofertă concretă pentru jucătorul lui Gigi Becali.

Clubul care i-a trimis o propunere patronului este Al Ain, potrivit Fanatik. Echipa ar fi oferit 4 milione de euro pentru semnătura decarului de la FCSB, dar Becali ar fi cerut 4 milioane jumătate de euro. 

Al Ain nu i-ar fi răspuns încă ofertei lui Becali, după ce patronul FCSB a mai cerut încă jumătate de milion de euro pentru jucătorul lui. De serviciile lui Florin Tănase ar mai fi fost interesate cluburi precum Al Ahli şi Al Dharfa, iar cel mai bun marcator din Liga 1 ar mai avea oferte şi din SUA. 

Jucătorul FCSB-ului în vârsta de 26 de ani mai are contract cu echipa până la finalul anului 2022. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 4 milioane de euro. Fotbalistul a fost cumpărat de la Viitorul în 2016, pentru suma de 1,5 milioane de euro. În sezonul trecut, Tănase a jucat 36 de meciuri pentru FCSB, a marcat 25 de goluri şi a oferit 6 pase decisive. 

Afla mai multe despre: tănase 

viewscnt
Articole similare