Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | S-a făcut transferul lui Haaland! La ce club va juca: "Barca nu are ce face"

BREAKING | S-a făcut transferul lui Haaland! La ce club va juca: "Barca nu are ce face"

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haaland (21 de ani) va juca la Real Madrid, în ciuda ofertei pe care Barcelona se pregăteşte să o facă pentru transferul atacantului norvegian. Jurnalistul Edu Cornago a anunţat, luni, că în ciuda ofertei catalanilor, viitorul lui Erling Haaland e deja decis: Real Madrid!

Prin intermediul agentului Mino Raiola, Barcelona i-a prezentat lui Erling Haaland contractul pe care poate să i-l ofere pentru a-l determina să semneze pe Camp Nou din vară, când va avea activă clauza de reziliere de 75 de milioane de euro în contractul cu Borussia Dortmund.

În ciuda eforturilor Barcelonei, se pare că viitorul lui Erling Haaland e deja decis. Va juca în Spania, dar nu pe Camp Nou.

S-a făcut transferul lui Haaland! La ce club va juca: "Barca nu are ce face"

Jurnalistul spaniol Edu Cornago de la AS a anunţat, luni, pe contul său de Twitter că "Barcelona nu are ce face" şi că viitorul lui Erling Haaland a fost deja decis. Atacantul îşi doreşte să joace în Spania, dar se pare că o va face pentru Real Madrid, în ciuda faptului că Joan Laporta face tot posibilul pentru a-l convinge pe Haaland să semneze cu Barcelona.

"Viitorul e deja scris: Real Madrid!",  mai precizează sursa citată anterior.

Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, visează să aibă cea mai tare tripletă de atac din fotbalul mondial: Mbappe, Haaland şi Vinicius Junior. Transferul lui Kylian Mbappe e de în ce mai aproape, având în vedere că fotbalistul francez a intrat în ultimele luni de contract cu PSG, Vinicius Jr. se află deja pe "Santiago Bernabeu", iar ultima piesă lipsă din puzzle e Haaland.

Barcelona are banii necesari pentru "operaţiunea Haaland" în vară, 75 de milioane de euro pentru clauză, banii pentru comisioanele lui Raiola şi al tatălui lui Haaland, dar şi un salariu foarte bun pentru jucător: 20 de milioane de euro pe sezon pentru un contract pe cinci ani.

Erling Haaland a marcat 23 de goluri şi a livrat şase pase de gol în 20 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu Borussia Dortmund. Atacantul nordic mai are conract cu Borussia Dortmund până în vara lui 2024.

Afla mai multe despre: erling haaland transfer real madridreal madrid transfer erling haalanderling haaland real madrid 

viewscnt
Articole similare