Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | S-a săturat şi vrea să plece de la FCSB! Un club din Superligă e gata să-l transfere

BREAKING | S-a săturat şi vrea să plece de la FCSB! Un club din Superligă e gata să-l transfere

Fotbal

Comentarii

Perioadă de ”mercato” activă la FCSB, în această iarnă.

Chiar dacă ”fereastra” de transferuri se deschide pe 16 ianuarie 2024 în Superligă, cluburile şi-au pregătit din timp paşii, mai ales în ceea ce priveşte întăririle.

  • FCSB s-a despărţit, în această iarnă, de Cristi Ganea şi Dorin Rotariu, aduşi în vara trecută. Următorul este Damjan Djokovic.

Denis Haruţ vrea să plece de la FCSB

Potrivit informaţiilor oferite de iamsport.ro, Denis Haruţ (24 de ani) nu este mulţumit de minutele primite la FCSB şi şi-ar dori să plece în această iarnă.

Fundaşul central este doar a patra variantă de fundaş central la echipă, după Siyabonga Ngezana, Joyskim Dawa şi Mihai Lixandru, şi va deveni a cincea, odată cu revenirea în echipă a lui Vlad Chiricheş.

Aşadar, Denis Haruţ este conştient că va prinde foarte puţine şanse la FCSB, aşa că şi-a cerut plecarea.

Un club din Superligă este gata să-i întindă o mână de ajutor. Este vorba despre Poli Iaşi. Antrenorul Leo Grozavu îl cunoaşte bine pe Denis Haruţ, cel care i-a fost elev la Poli Timişoara, în trecut.

Sursa citată anunţă că Denis Haruţ este gata să meargă la Poli Iaşi, însă pune o condiţie decisivă: doar dacă nu va veni o altă ofertă mai bun din străinătate.

În acest sezon, Denis Haruţ a adunat doar 361 de minute în Superliga în 8 partide, plus alte 408 minute în preliminariile Conference League şi Cupa României.

  • 660.000 de euro a plătit FCSB pentru Haruţ, în 2021, celor de la FC Botoşani
  • Denis are peste 20 de prezenţe în naţionalele U16, U17, U18, U19, U21 ale României.

Rămâne de văzut dacă Gigi Becali va accepta să-l cedeze gratis pe Denis Haruţ sau va încerca să-şi amortizeze investiţia din 2021, chiar dacă este puţin probabil.

  • Cel mai probabil, Denis Haruţ va fi cedat sub formă de împrumut până în vară.

Afla mai multe despre: denis harutleo grozavugigi becali 

viewscnt
Articole similare