Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | S-a terminat creditul! Florentino aduce un SUPER ANTRENOR la Real Madrid. Discuţii purtate imediat după El Clasico şi un salariu FABULOS

BREAKING | S-a terminat creditul! Florentino aduce un SUPER ANTRENOR la Real Madrid. Discuţii purtate imediat după El Clasico şi un salariu FABULOS

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez a luat decizia de a schimba conducerea tehnică a Realului. Imediat după El Clasico, preşedintele madrilenilor a luat primul avion spre Londra.

Conform celor de la Don Balon, acolo Perez a purtat primele discuţii concrete pentru înlocuirea lui Santiago Solari, primul antrenor după 22 de ani care nu câştigă niciunul dintre jocurile cu FC Barcelona.

Cu toate că păstrează încă tăcerea şi a refuzat să mai vorbească până la finalul sezonului în curs, Florentino e hotărât să înceapă un nou proiect.

Prin urmare, sursa citată notează că Perez vrea să-şi convingă viitorul antrenor cu un buget de 450 de milioane de euro pentru transferuri şi un salariu colosal de 20 de milioane de euro pe sezon.

20 de milioane salariu şi 450 de milioane buget de transferuri

Don Balon scrie că cele două ţinte sunt clare: Mauricio Pochettino (actualmente la Tottenham) şi Jose Mourinho (liber de contract). Ambii locuiesc la Londra şi ambii se aflau în cursul zilei de ieri şi de azi în Capitala Angliei. Tot în apropier de Londra se află şi Antonio Conte, surprins în imagini chiar de Telekom Sport (alături de secundul Angliei, Steve Holland) la Watford - Leicester. Italianul are însă şanse infime să ajungă la Madrid, după ce a fost ”refuzat” din start de vestiarul madrilen.

Diferenţa este că pentru Pochettino, Florentino ar trebui să scoată 45 de milioane de euro din vistieria clubului, pentru a-l putea ”smulge” de sub tutela lui Daniel Levy. Mourinho e mai accesibil, fiind liber de contract, dar condiţiile puse de tehnicianul portughez sunt mult mai dure. Nu-l interesează atât de mult transferurile şi banii, cât sprijinul necondiţionat din partea conducerii blanco. Partea pozitivă pentru lusitan este că Mou se bucură de aprecierea preşedintelui madrilen.

Înlocuitorul lui Solari nu va beneficia doar de bani mulţi şi un salariu astronomic. Vine într-un climat foarte dificil şi va avea misiunea reconstrucţiei din sezonul viitor. De la Real Madrid ar putea să dispară din vară fotbalişti grei ca Sergio Ramos, Marcelo, Isco, Modric sau Karim Benzema. Ţintele ”galactice” ale preşedintelui Perez sunt Eden Hazard şi Kylian Mbappe. 

Afla mai multe despre: florentino perezreal madrid,  

viewscnt
Articole similare