Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Salah semnează şi devine cel mai bine plătit fotbalist din istoria clubului! Mutare-bombă

BREAKING | Salah semnează şi devine cel mai bine plătit fotbalist din istoria clubului! Mutare-bombă

Liverpool

Comentarii

Mohamed Salah (29 de ani), fotbalistul lui Liverpool, rămâne fără contract în vara lui 2023, însă "Cormoranii" vor să-l securizeze fotbalistul egiptean. Liverpool vrea să-l facă pe Salah cel mai bine plătit fotbalist din istoria clubului pentru a-l convinge să semneze o nouă înţelegere care să-i asigure continuitatea pe Anfield Road.

Mohamed Salah semnează un nou contract şi devine cel mai bine plătit fotbalist din istoria lui Liverpool!

Liverpool a făcut, în vara lui 2017, unul dintre cele mai inspirate transferuri din istoria clubului. Mohamed Salah a devenit, de la transferul pe Anfield, unul dintre cei mai buni fotbalişti din Europa şi a pus umărul la câştigarea Ligii Campionilor, Supercupei Europei, Mondialului Cluburilor şi a tilului în Premier League. Astfel, şefii "Cormoranilor" îşi doresc ca Salah să continue la echipă.

Potrivit The Times, Liverpool e conştientă de faptul că va trebui să-l facă pe Mohamed Salah cel mai bine plătit fotbalist din istoria clubului pentru a-l convinge să semneze un nou contract pe Anfield Road. Conform sursei menţionate, discuţiile dintre şefii lui Liverpool şi agentul lui Salah, Ramy Abbas, au stagnat pentru moment. Asta pentru că Abbas cere pentru clientul său un salariu mai mare de 400.000 de lire pe săptămână.

Ceea ce ar duce suma totală anuală la peste 20 de milioane de euro pentru Mohamed Salah, care ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria clubului.

Mohamed Salah a marcat deja 12 goluri şi a livrat patru pase de gol în 11 meciuri jucate alături de Liverpool în toate competiţiile acestui sezon. În total, egipteanul a acumulat 214 meciuri, 137 de goluri şi 51 de pase de gol pentru "Cormorani", cu care a câştigat patru trofee: Liga Campionilor, Supercupa Europei, Mondialul Cluburilor şi titlul în Premier League! De asemenea, Salah a devenit de două ori golgheterul Premier League după transferul pe Anfield.

  • 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mohamed Salah în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mohamed salahliverpoolcontract 

viewscnt
Articole similare