Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Santiago Solari, OUT de la Real Madrid! Florentino Perez a ales deja noul antrenor: revenire de senzaţie pe Bernabeu

BREAKING | Santiago Solari, OUT de la Real Madrid! Florentino Perez a ales deja noul antrenor: revenire de senzaţie pe Bernabeu
Comentarii

Santiago Solari nu va mai fi antrenorul echipei Real Madrid, informează presa din capitala Spaniei, care anunţă şi numele viitorului tehnician.

Conform Tele Madrid, Consiliul de Administraţie al clubului Real Madrid s-a întâlnit joi şi a decis înlăturarea lui Santiago Solari, care nu va mai sta pe banca tehnică a echipei la meciul de campionat cu Real Valladolid, de duminică. Locul lui Solari va fi luat de Jose Mourinho, susţine publicaţia spaniolă. "E o chestiune de ore", notează spaniolii.

 

 

Impresarul lui Mourinho se află în capitala Spaniei

Informaţia este confirmată şi de presa italiană. Mediaset anunţă că impresarul lui Jose Mourinho, Jorge Mendes, se află deja în capitala Spaniei, acolo unde negociază revenirea portughezului pe Santiago Bernabeu. Mourinho, care ar urma să fie numit oficial luni, va primi un contract valabil doi ani şi jumătate, perioadă în care va încasa în total 35 de milioane de euro: cinci milioane până în vară, apoi câte 15 milioane pe sezon.

În vârstă de 56 de ani, Jose Mourinho a mai antrenat-o pe Real Madrid în perioada 2010-2013 şi a cucerit trei trofee: Cupa Spaniei, în 2011, şi campionatul şi Supercupa Spaniei, în 2012.

Solari, în vârstă de 42 de ani, a fost numit antrenor interimar la 29 octombrie, în locul lui Julen Lopetegui, demis în urma rezultatelor slabe. Argentinianul a avut un start excelent pe banca grupării "Blanco", obţinând patru victorii din tot atâtea meciuri, ceea ce i-a convins pe conducătorii madrileni să-i ofere un contract permanent, până în 30 iunie 2021.

Totuşi, Real Madrid nu a continuat evoluţiile bune avute în startul mandatului lui Solari, iar în această săptămână a fost eliminată de Ajax Amsterdam în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Asta după ce, în decurs de patru zile, fusese eliminată din Cupa Spaniei de FC Barcelona şi a fost învinsă de marea rivală şi în campionat.

Afla mai multe despre: solari 

viewscnt
Articole similare