Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | SCANDAL între Messi şi Barcelona. Starul argentinian, la un pas de plecarea de pe Camp Nou

BREAKING | SCANDAL între Messi şi Barcelona. Starul argentinian, la un pas de plecarea de pe Camp Nougalerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi este decis să plece de la Barcelona, în ciuda unei oferte grandioase a clubului catalan.

”De data asta, e pe bune!” scrie jurnalista Natalia Calvet, care demască negocierile dintre Lionel Messi şi FC Barcelona.

Conducerea clubului blaugrana îi pregăteşte lui Messi un nou contract, după ce-a de-a 9-a renegociere a celui vechi. Argentinianul este decis însă să plece de pe Camp Nou, dacă lucrurile vor continua în maniera de acum

Messi pleacă de la Barcelona? Condiţiile pe care le pune Balonul de Aur

La ce se referă Messi? Starul blaugrana, cel mai mare fotbalist din istoria clubului nu este mulţumit de politica pe care clubul o are în acest moment. Messi a solicitat în mod concret transferul lui Neymar în vară, dar Barca l-a adus pe Griezmann. Apoi Messi a cerut un antrenor cu greutate, dar Barca l-a schimbat pe Valverde cu Setien.

Oferta pe care catalanii i-o pregătesc lui Messi este fabualoasă: 50 de milioane de euro pe an, pentru fiecare dintre următorii trei ani de contract.

Sursa citată scrie că Messi refuză însă prelungirea şi poate pleca în vară de la Barcelona! Discuţiile în contradictoriu cu conducerea clubului, politica Barcelonei din ultima vreme, contrele cu Eric Abidal şi numirea lui Setien l-au dat peste cap pe argentinian, care este convins că trebuie să plece, dacă Barca nu castigă nici în acest an Liga Campionilor.

Sursa citată mai scrie că ”lui Leo Messi îi este greu să ia o decizie fără  să se bazeze pe sentimente. Ar fi plecat de mult, dacă nu era vorba de Barcelona, un club pe care îl iubeşte necondiţionat”. Chiar şi-aşa, anturajul fotbalistului anunţă că acum ”Messi e mai mult plecat, decat rămas la Barcelona”. Pentru a semna prelungirea, Barcelona trebuie să0i asigure dincolo de salariul colosal, ceea ce argentinianul vrea: un proiect viabil, care îl poate face să castige totul. Iar primul pas este transferul lui Neymar, pe care argentinianul il solicită intens.

Messi ştie că are nevoie de ”un secund”în teren, adica de un fotbalist capabil să facă diferenţa, atunci cand el oboseşte. Iar Neymar i se pare cel mai potrivit pentru asta.

Afla mai multe despre: leo messibarcelona 

viewscnt
Articole similare