Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Se pregăteşte trădarea deceniului! Sergio Ramos cere la Real Madrid un fotbalist de la Barcelona

BREAKING | Se pregăteşte trădarea deceniului! Sergio Ramos cere la Real Madrid un fotbalist de la Barcelona

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se află într-un moment în care pregăteşte o adevărată reconstrucţie. Florentino Perez, Zinedine Zidane şi Jose Angel Sanchez (directorul sportiv) caută diferite variante de transfer prin care pot întări gruparea merengue.

Cei de la Don Balon anunţă cu preşedintele clubului, Florentino Perez şi antrenorul Zinedine Zidane se consultă inclusiv cu liderii vestiarului pentru a găsi cele mai bune soluţii.

În acest context, căpitanul Sergio Ramos a oferit un răspuns frac la întrebarea: ”Ce mijlocaş ar trebui să transfere Realului? Pogba sau Eriksen”.

Răspunul lui Ramos nu i-a surprins pe cei din conducerea clubului, pentru că actualul căpitan al madrilenilor şi cel mai important lider al vestiarului blanco a rostit numele unui al treilea mijlocaş: ”Thiago Alcantara!”.

Tradare de proporţii: ”De la -Sunt născut să joc pentru Barcelona- la Real Madrid?”

Thiago Alcantara nu este pentru prima dată asociat cu un transfer pe Santiago Bernabeu. Fotbalistul crescut de FC Barcelona a mai fost solicitat şi de Julen Lopetegui vara trecută, un transfer pe care Sergio Ramos, Dani Carvajal, Marcelo sau Luka Modric l-au văzut cu ochi foarte buni.

Real Madrid a deschis atunci discuţiile cu Bayern, dar cele două cluburi s-au împotmolit la detalii financiare, astfel că transferul lui Thiago Alcantara la Real a picat.

”Sunt născut să joc pentru Barcelona” mărturisea Thiago Alcantara în anul debutului său la FC Barcelona. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a jucat între 2005 şi 2013 pe Camp Nou, atât la echipa secundă a clubului cât şi la echipa mare. Văzut la un moment dat, drept înlocuitorul perfect pentru Xavi Hernandez, Thiago Alcantara do Nascimento este considerat de către fanii catalani, una dintre cele mai prost gestionate afaceri de către conducerea clubului blaugrana. Spaniolul cu origini braziliene a plecat de la Barcelona pentru că nu era titularizat în mod constant, iar în 2013 a ajuns la Bayern Munchen, sub comanda lui Pep Guardiola.

Thiago are 31 de meciuri în echipa reprezentativă a Spaniei pentru care a marcat de două ori. La Bayern Munchen el a strâns 190 de meciuri şi 28 de goluri în 6 sezoane. Aventura sa în Bavaria pare că s-a încheiat, ţinând cont că hispano-brazilianul este nemulţumit de statutul său. Real Madrid ar trebui să plătească pentru el undeva spre 70 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: real madridthiago alcantara 

viewscnt
Articole similare