Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Şedintă de urgenţă la CSM Bucureşti! Adi Vasile, 99% OUT de la campioana României. Cum s-a produs ruptura

BREAKING | Şedintă de urgenţă la CSM Bucureşti! Adi Vasile, 99% OUT de la campioana României. Cum s-a produs ruptura

Handbal

Comentarii

Adrian Vasile este pe făraş la CSM Bucureşti. ”Tigroaicele” au ratat Final Four-ul Ligii Campionilor, din nou, după dubla cu Metz, în care fetele noastre au pierdut atât manşa tur, cât şi returul din Franţa.

Campioana României a dezamăgit, din nou, microbiştii din România, iar majoritatea experţilor au cerut de urgenţă îndepărtarea lui Adi Vasile de la CSM Bucureşti, având în vedere rezultatele slabe obţinute în ultimii ani în Liga Campionilor, raportate la bugetul colosal de care dispune formaţia din Capitală.

Adi Vasile s-a împăcat cu ideea că va pleca de la CSM Bucureşti şi este mulţumit cu ce a realizat

Chiar în acest momente se discută soarta lui Adi Vasile la CSM.  Este important de precizat că antrenorul campioanei României nu este prezent la şedinţă, iar decizia conducerii pare că nu va fi una favorabilă pentru el.

Sursele Orange Sport susţin că Adi Vasile va pleca în proporţie de 99.99% de la CSM.  Tehnicianul este împăcat cu ideea că nu va mai continua pe banca formaţiei bucureştene, dar este mulţumit cu ceea ce a realizat.

În schimb, Adi Vasile s-a declarat dezamăgit de multe chestiuni ce ţin de infrastructura clubului, faptul că CSM nu are o sală, iar vestiarele sunt la pământ. Pe scurt, tehnicianul consideră că ”Tigroaicele” nu au condiţii pentru a câştiga Liga Campionilor.

Motivele menţionate de Adi Vasile nu reprezintă totuşi o bază solidă pentru rezultatele slabe din ultimii ani, întrucât marile performanţe ale clubului au fost obţinute în aceleaşi condiţii de infrastructură.

Mai mult decât atât, fostul selecţioner al naţionalei s-ar fi plâns de faptul că unele jucătoare din lot nu şi-ar fi dat întru totul interesul.

Adi Vasile este antrenorul principal al lui CSM Bucureşti din octombrie 2019. Pe banca liderului din Liga Florilor, fosta extremă a Stelei a cucerit două titluri, trei Cupe şi două Supercupe ale României.

Material realizat de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: adrian vasilecsm bucureştiliga florilor 

viewscnt
Articole similare