Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Sergio Ramos, game over! Oferta căreia trebuie să-i spună da. Salariu de peste 10 milioane de euro

BREAKING | Sergio Ramos, game over! Oferta căreia trebuie să-i spună da. Salariu de peste 10 milioane de euro

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos (35 de ani), căpitanul de la Real Madrid, are în continuare viitorul fotbalistic în aer. Fundaşul central e în ultimele luni de contract pe "Santiago Bernabeu" şi încă nu a bătut palma pentru reînnoirea contractului. Florentino Perez şi şefii Realului i-au făcut "ultima oferă" lui Sergio Ramos, pe care-l vor în continaure la Madrid.

Real Madrid, ofertă de ultim moment pentru Sergio Ramos: "E ultima!". Ce contract i s-a pus în faţă

Viitorul lui Sergio Ramos e în continuare incert după ce a intrat în ultimele şase luni de contract cu Real Madrid şi ar putea, practic, să semneze cu orice echipă doreşte. Negocierile dintre cele două părţi au început de mai mult timp, însă Florentino Perez şi apropiaţii săi din conducerea Realului n-au reuşit să-l convingă, încă, pe Ramos să semneze o nouă înţelegere. Presa din Spania scrie despre o nouă ofertă pe care Sergio Ramos o are pe masă din partea conducerii.

AS şi ABC, surse citate de site-ul fichajes.net, scriu că Real Madrid i-a făcut o nouă ofertă lui Sergio Ramos, "ultima ofertă", pe care dacă acesta n-o va accepta va pleca de pe "Santiago Bernabeu". Potrivit surselor citate, Florentino Perez e gata să-i ofere lui Ramos o prelungire contractuală de un an, cu o reducere salarială de 10%, respectând astfel politica clubului în ceea ce priveşte jucătorii de peste 30 de ani.

Presa spaniolă scrie că Sergio Ramos nu e de acord cu durata contractului, dorindu-şi o înţelegere valabilă pe cel puţin două sezoane. În ceea ce priveşte salariul, Ramos ar urma să încaseze 10,8 milioane de euro pe sezon, în loc de 12 milioane cât are acum, dacă va accepta în cele din urmă noul contract.

Sergio Ramos joacă la Real Madrid din 2005, de 16 ani, şi a câştigat mai multe trofee, printre care patru Ligi ale Campionilor, patru Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei şi cinci titluri şi două Cupe ale Spaniei.

  • 14 milioane de euro este cota de piaţă a lui Sergio Ramos în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sergio ramoscontractofertareal madrid 

viewscnt
Articole similare