Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Sergio Ramos, OUT de la Real Madrid! Fotbalistul s-a dat de gol. La ce echipă va juca din vară

BREAKING | Sergio Ramos, OUT de la Real Madrid! Fotbalistul s-a dat de gol. La ce echipă va juca din vară

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos (35 de ani), căpitanul lui Real Madrid, pare că şi-a decis viitorul în fotbal. Va pleca de pe "Santiago Bernabeu" şi, potrivit indiciilor, va semna cu PSG. Fundaşului central îi expiră contractul cu Real Madrid pe 30 iunie şi acesta nu a ajuns la niciun acord de prelungire cu Florentino Perez.

Sergio Ramos, OUT de la Real Madrid. Fundaşul s-a dat de gol! La ce echipă va juca din vară

Viitorul lui Sergio Ramos a fost o problemă pentru şefii lui Real Madrid, care n-au reuşit să-l convingă pe fundaşul spaniol să-şi pună semnătura pe o nouă înţelegere. Faptul că i-a fost oferit un singur an de prelungire contractuală, dar şi faptul că i s-a cerut să renunţe la o parte din banii pe care-i câştigă pe "Bernabeu", l-au făcut pe Sergio Ramos să nu ajungă la un acord cu Real Madrid pentru a -şi prelungi şederea în capitala Spaniei, care durează deja de 16 ani.

Presa internaţională speculează pe seama faptului că Ramos s-a dat de gol în ceea ce priveşte echipa la care va juca din vară încolo după ultimele activităţi de pe media socială. Sergio Ramos i-a comentat lui Neymar la poza postată de acesta pe Instagram după ce şi-a prelungit contractul cu PSG, iar apoi a început să urmărească mai mulţi fotbalişti de la PSG.

Neymar, Kehrer, Rafinha, Icardi, Ander Herrera, Florenzi şi Kimpembe sunt câţiva dintre jucătorii de la PSG pe care Sergio Ramos a început să-i urmărească pe Instagram.

Sergio Ramos e din 2005 la Real Madrid şi a strâns 671 de meciuri, 101 goluri şi 40 de pase de gol, iar ca şi trofee a câştigat cinci titlurid e campion, două Cupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei şi patru Mondiale ale Cluburilor. PSG îl atrage pe Ramos cu un contract pe doi ani şi un salariu uluitor, de 15 milioane de euro pe sezon.

viewscnt
Articole similare
Nuntă după nuntă în tenis! Jucătoarea din România care s-a măritat cu un fost...