Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Şi-a dat cuvântul!". Mega-transferul lui Haaland, confirmat! Lovitură de proporţii

BREAKING | "Şi-a dat cuvântul!". Mega-transferul lui Haaland, confirmat! Lovitură de proporţii
Comentarii

Erling Haaland (21 de ani) va juca pentru Barcelona din sezonul viitorul, dacă Joan Laporta şi şefii de pe Camp Nou vor reuşi să strângă banii necesari pentru transfer. Presa din Spania anunţă că Mino Raiola, agentul lui Haaland, i-a promis lui Laporta că atacantul va semna dacă există banii necesari.

"Şi-a dat cuvântul!". Mega-transferul lui Haaland, confirmat! Lovitură de proporţii

Transferul lui Erling Haaland va ţine capul de afiş în vară, până când atacantul norvegian îşi va alege viitoarea destinaţie. Toate cluburile mari sunt în cursă pentru semntătura lui, având în vedere clauza de reziliere din contract, dar Barcelona e marea favorită în acest moment, chiar dacă trupa blaugrana traversează un moment greu din punct de vedere financiar.

Potrivit Deportes Cuatro, Erling Haaland va juca, cu siguranţă, la FC Barcelona din sezonul viitor dacă şefii clubului va fi capabil să strângă banii necesari pentru această mutare. Mai mult, sursa citată scrie că Mino Raiola, agentul lui Haaland, i-a dat cuvântul său lui Joan Laporta pentru transferul lui Haaland, dacă vor exista banii necesari pentru această operaţiune.

Deportes Cuatro mai scrie că Erling Haaland nu-şi doreşte să joace în aceeaşi echipă cu Kylian Mbappe, acesta fiind motivul pentru care Real Madrid e ieşită din cursă, în ciuda faptului că Florentino Perez îşi doreşte un dream-team cu Mbappe şi Haaland parteneri în atac.

Transferul lui Erling Haaland de la Borussia Dortmund ar urma să o coste pe Barcelona "doar" 75 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere din contract, dar catalanii vor trebui să achite şi un comision destul de mare agentului, Mino Raiola, şi tatălui lui Haaland. Suma ar urma să se ridice la un total de, probabil, 150 de milioane de euro, cu toate că Raiola i-a promis lui Joan Laporta că va încerca să-şi micşoreze pretenţiile legate de comision pentru Barcelona.

  • 150 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: erling haalandtransferbarcelonapromisiunemino raiola 

viewscnt
Articole similare