Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | ŞOC ISTORIC! Un STAR de la Real Madrid merge la Barcelona. Este anunţul momentului în fotbalul mare

BREAKING | ŞOC ISTORIC! Un STAR de la Real Madrid merge la Barcelona. Este anunţul momentului în fotbalul maregalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Jurnalistul Fernando Rodrigo anunţă că Real Madrid şi FC Barcelona ar putea ajunge la un acord istoric pentru transferul lui Isco Alarcon.

Nemulţumit de situaţia sa de la Real Madrid, Isco Alarcon ar vrea să plece la Barcelona, marea rivală a ”albilor”. Informaţia prezentată de jurnalistul Fernando Rodrigo de la Diario Gol face înconjurul internetului. Nimeni nu se aştepta la o asemenea mutare, iar intenţiile lui Isco sunt cât se poate de clare. Mai mult, intenţiile sale au ajuns şi la oficialii catalani, care l-au avut multă vreme pe lista lor de achiziţii pe fostul jucător de la Malaga.

Isco la Barcelona? Operaţine cât se poate de complicată

Barca nu a făcut niciun demers pentru a-l transfera pe Isco Alarcon de la Real Madrid, întrucât catalanii ţin să păstreze relaţiile apropiate dintre oficialii celor două cluburi.

Sursa citată scrie că Isco are o clauză ”anti Barca”, iar starul de pe Bernabeu nu ar putea ajunge direct de la Real Madrid la marea sa rivală.

Diario Gol notează că în tranzacţie ar putea fi implicată o a treia echipă care să-l transfere iniţial pe Isco de la Real Madrid, pentru ca apoi să fie împrumutat la Barcelona şi ulterior transferat definitiv

Messi şi-a dat acordul pentru sosirea lui Isco de la Real Madrid

Cea mai importantă voce din vestiarul catalanilor, super starul Lionel Messi şi-ar fi dat deja acordul ca Isco să ajungă pe Camp Nou. Argentinianului îi place stilul de joc al lui Isco şi îl consideră că internaţionalul spaniol este extrem de potrivit pentru filosofia Barcelonei.

Francisco Alarcon ”Isco” are 27 de ani şi joacă la Real Madrid din 2013. Real a câştigat atunci lupta pentru semnătura sa chiar cu marea rivală, FC Barcelona. Isco s-a declarat fan al Barcelonei înainte de a ajunge la Real Madrid şi este un mare fan lui Lionel Messi. Atât de mare a fost dragostea lui Isco pentru Messi, încât şi-a botezat chiar şi câinele după super starul de pe Camp Nou.

La Real Madrid, Isco adună 7 sezoane. A marcat 50 de goluri în 292 de meciuri, iar în palmares şi-a trecut 14 trofee, printre care şi patru UEFA Champions League.

Într-un sondaj iniţiat de fanii Barcelonei acum doi ani de zile, la întrebarea ce fotbalist de la Real Madrid ţi-ai dori la Barcelona, Isco a întrunit un procent uriaş de 64%. Mult mai mare decât Cristiano Ronaldo, Benzema sau Sergio Ramos.

Afla mai multe despre: iscoreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare