Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | ŞOC la Real Madrid! Ce i-a transmis Gareth Bale lui Florentino Perez. Preşedintele madrilenilor nu se aştepta niciodată la asta

BREAKING | ŞOC la Real Madrid! Ce i-a transmis Gareth Bale lui Florentino Perez. Preşedintele madrilenilor nu se aştepta niciodată la asta

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale îşi complică situaţia la Real Madrid singur. Ultimele informaţii din Spania anunţă că starul galez nu vrea să plece de pe Santiago Bernabeu în vară.

Florentino Perez şi Jonathan Barnett (agentul fotbalistului galez) au purtat în aceste zile o discuţie în privinţa viitorului lui Gareth Bale. Real Madrid vrea să renunţe la super starul galez plătit cu 17 milioane de euro anual.

Deşi preşedintele madrilenilor a renunţat la pretenţiile financiare exagerate şi i-ar fi transmis agentului lui Bale că nu va mai solicita 130 de milioane de euro pentru galez (atât cât dorea iniţial), mai marele clubului de pe Bernabeu a primit un răspuns surprinzător: ”Bale nu vrea să plece. Va rămâne aici”.

 

 

Anunţul lui Barnett a venit ca o mare surpriză, anunţă Jugones, în condiţiile în care atât impresarul cât şi jucătorul galez ştiu bine că Gareth Bale nu este pe placul lui Zinedine Zidane, antrenorul rechemat de Florentino pentru a salva Real Madrid din sezonul viitor.

Real Madrid se vede astfel într-o situaţie ciudată. Ar putea fi obligată să păstreze un fotbalist care nu mai joacă la acelaşi nivel ca în primele sezoane, care nu e pe placul antrenorului Zindine Zidane şi care e şi cel mai bine plătit fotbalist din lotul echipei madrilene.  Bale a jucat în acest sezon  în 39 de meciuri şi a marcat 14 goluri. Cota sa de piaţă a scăzut însă dramatic de la 100 de milioane la numai 70 de milioane pe site-ul de specialitate Transfermarkt.

Gareth Bale este pe de altă parte protejat de prelungirea contractului de acum trei ani de zile. El are un acord valabil cu Real Madrid pe încă trei sezoane, ceea ce înseamnă că gruparea blanco trebuie să mai scoată în această perioadă anual pentru a-l plăti pe Bale, aproape 30 de milioane de euro cu tot cu taxe. 

 

  • 228 de meciuri are Bale la Real Madrid
  • 102 goluri a marcat pentru gruparea blanco
  • 63 de pase decisive a reuşit în această perioadă

Afla mai multe despre: gareth baleflorentino perez 

viewscnt
Articole similare