Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Spaniolii aruncă BOMBA! Real Madrid are un nou antrenor. Face trei transferuri în iarnă!

BREAKING Spaniolii aruncă BOMBA! Real Madrid are un nou antrenor. Face trei transferuri în iarnă!galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-ar putea aduce din nou la cârma echipei pe Jose Mourinho. Portughezul a solicitat deja trei transferuri în perioada de iarnă.

Cei de la Don Balon sunt siguri de revenirea lui Jose Mourinho la Real Madrid. Sursa citată invocă inclusiv detalii din interiorul relaţiei Zidane-Perez, care s-ar fi deteriorat în ultima vreme din cauza pretenţiilor antrenorului, care nu sunt dublate de rezultate şi joc pe măsură.

Mourinho revine la Real Madrid? Trei transferuri pentru iarnă

Accidentările şi randamentul slab al echipei, precum şi lipsa de autoritate în faţa greilor sunt principalele critici care i se aduc lui Zinedine Zidane în această vară.

Francezul ar fi la un pas să renunţe singur, în plin mandat, iar Don Balon dă asigurări că Jose Mourinho a câştigat detaşat lupta cu Mauricio Pochettino pentru a prelua Real Madrid. Marea problemă a lui Zidane? Transferul ratat al lui Paul Pogba. Francezul bănuieşte că Florentino nu a vrut cu adevărat să-l aducă pe Pogba la Real Madrid: ”Florentino, când vrea ceva, face imposibilul!” ar fi spus el într-un cerc de apropiaţi.

În altă ordine de idei, chiar dacă se opune să preia echipa din mers, Mourinho a lăsat să se înţeleagă în primele discuţii că dacă Zidane pleacă, poate accepta revenirea la Real Madrid în anumite condiţii.

”Să refuzi o dată Real Madrid e dificil. Să o faci de două ori e şi mai dificil. Să o faci şi a treia oară este imposibil” - Jose Mourinho

The Special One este dorit de o parte a publicului blanco, public care şi după remiza cu Brugge din Liga Campionilor i-a strigat numele lusitanului. Vestiarul nu ar privi cu ochi buni revenirea lui Mourinho, dar tocmai asta îl poate determina pe Florentino Perez să parieze din nou pe mâna forte a tehnicianului portughez.

Don Balon scrie că Mourinho ar fi pus printre condiţiile revenirii la Real Madrid şi achiziţionarea a trei fotbalişti. Primul nume ar fi Gonzalo Guedes de la Valencia. A doua cerinţă a lui Mourinho este revenirea lui Aitor Karanka în stafful echipei sale, iar a treia solicitare ar fi transferul unui fundaş central de încredere care să îl poată înlocui în timp pe Sergio Ramos.

O altă variantă pe care Real Madrid o are în calcul pentru a-l schimba pe Zidane este Raul Gonzalez, actualmente la Real Madrid Castilla. Legenda blanco ar putea prelua echipa dacă Zidane renunţă, dar numai ca interimar.  În special dacă Mourinho accepta revenirea la Madrid doar din vara anului viitor.

Diario Gol are aceeaşi variantă: ”Mourinho a cinat deja cu Florentino!”

Diario Gol scria zilele trecute de asemenea că Jose Mourinho este principalul favorit să-l schimbe pe Zidane la Real Madrid. Numele tehnicianului portughez a fost scandat după meciul cu Brugge de fanii care au părăsit Santiago Bernabeu pe la Puerta 55.

Chiar dacă declarativ a negat posibilitatea de a reveni la Real, Jose Mourinho îşi doreşte şi el să revină pe Santiago Bernabeu. ”Dacă Zidane pleacă, te aştept!” i-a transmis Florentino Perez lui Mourinho în timpul unei cine care a avut loc recent, mai scrie sursa citată.

Afla mai multe despre: real madridjose mourinhozinedine zidane 

viewscnt
Articole similare