Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING: Stanciu, dorit de locul 2 din Bundesliga. Anunţul făcut în ziua meciului cu Serbia: "Sunt gata să facă o ofertă"

BREAKING: Stanciu, dorit de locul 2 din Bundesliga. Anunţul făcut în ziua meciului cu Serbia: "Sunt gata să facă o ofertă"

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul formaţiei Sparta Praga, Nicolae Stanciu, este dorit de Borussia Monchengladbach, ocupanta locului secund în Bundesliga, informează presa din Italia.

Ajuns la începutul acestui an la Sparta Praga, după o experienţă de un an şi jumătate la Anderlecht, Stanciu (25 de ani) ar putea să schimbe din nou echipa, după doar 26 de meciuri şi nouă goluri adunate în Cehia. Calcio Mercato anunţă în dimineaţa meciului cu Serbia că mijlocaşul român este dorit de Borussia Monchengladbach, club care este dispus să facă o ofertă.

"Calităţile şi personalitatea lui Stanciu au fost vizibile încă de când evolua la Steaua Bucureşti. A fost dorit de multe echipe, inclusiv Inter şi Milan interesându-se de el. A ajuns în cele din urmă la Anderlecht, pentru ca acum să primească moştenirea grea a lui Tomas Rosicky, unul dintre cei mai mari jucători care au îmbrăcat tricoul Spartei Praga. Decizia de a merge în Cehia i-a surprins pe mulţi, iar acum Stanciu pare gata de o nouă provocare, mai ales că echipa sa nu a prins grupele Europa League. El caută o echipă importantă la care să îşi demonstreze calităţile şi există un interes crescut din partea mai multor cluburi. Borussia Monchengladbach e gata să facă o ofertă, însă va avea o concurenţă serioasă", notează site-ul calciomercato.web.

Borussia Monchengladbach ocupă locul secund în clasamentul Bundesligii, cu 14 puncte, la egalitate cu Hertha Berlin, Werder Bremen şi RB Leipzig şi la trei puncte sub liderul Borussia Dortmund.

4 milioane de euro este cota actuală a lui Nicolae Stanciu

8,2 milioane de euro plătea Anderlecht, în 2016, pentru aducerea mijlocaşului de la FCSB

21 de selecţii şi 7 goluri are Stanciu la naţională

Afla mai multe despre: stanciutransfergladbach 

viewscnt
Articole similare