Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Starul care a cerut să plece de la Barcelona, în vară, când a aflat că Messi va rămâne! Anunţ-bombă în Spania înainte de El Clasico

BREAKING | Starul care a cerut să plece de la Barcelona, în vară, când a aflat că Messi va rămâne! Anunţ-bombă în Spania înainte de El Clasico

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a avut o vară extrem de agitată în perioada de transferuri, mai ales după înfrângerea grea cu Bayern (2-8 în Liga Campionilor), după ce Leo Messi şi-a cerut plecarea de pe Camp Nou după 15 ani. În cele din urmă, argentinianul rămas pe loc, dar problemele catalanilor nu s-au terminat. Când a aflat că Messi va rămâne, Antoine Griezmann (29 de ani) a cerut să fie lăsat să plece de la FC Barcelona.

Starul care a cerut să plece de la Barcelona, în vară, când a aflat că Messi va rămâne! Antoine Griezmann şi-a cerut plecarea

Transferat în vara lui 2019 de la Atletico Madrid pentru 120 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere, Antoine Griezmann începe să devină un jucător problemă pentru FC Barcelona. Francezul nu dă randamentul pe care îl aşteaptă toată lumea de pe Camp Nou, iar acum presa din Spania a aflat o veste-bombă despre campionul mondial. Diario Gol scrie că, în vară, atunci când a aflat că în cele din urmă Leo Messi va rămâne la FC Barcelona, Antoine Griezmann a cerut să plece. Informaţia alimentează zvonurile care spun că Messi şi Griezmann nu se înţeleg.

O conversaţie cu noul antrenor de pe Camp Nou, Ronald Koeman, l-a convins pe Antoine Griezmann să rămână şi să încerce să joace la capacitate maximă în al doilea său sezon la FC Barcelona. Doar că nici relaţia cu Ronald Koeman nu mai e una foarte bună, după ultimele declaraţii ale francezului, care a spus că la naţionala Franţei dă un randament mai bun pentru că e folosit unde trebuie şi toată lumea are încredere în el. "Eu sunt antrenorul Barcelonei şi eu decid ce e mai bine pentru echipă. Griezmann trebuie să joace unde îl pun şi să dea 100%", a fost răspunsul tehnicianului olandez.

Vestea că Antoine Griezmann a vrut să plece de la FC Barcelona în vară vine chiar în ziua El Clasico, Barcelona - Real Madrid, care se joacă sâmbătă, 24 octombrie, de la 17:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Antoine Griezmann în prezent, potrivit transfermarkt.com

Starul care a cerut să plece de la Barcelona, în vară, când a aflat că Messi va rămâne. Griezmann şi Messi, relaţie rece?

De la momentul transferului său în Catalonia, despre Antoine Griezmann s-a spus că nu are cea mai bună relaţie cu Leo Messi, care îl caută pe teren mai mult pe prietenul său cel mai bun, Luis Suarez, plecat între timp la FC Barcelona. Au circulat pe internet diverse imagini cu faze din timpul meciurilor în care Leo Messi a evitat să-i paseze lui Griezmann, deşi acesta se afla într-o poziţie mai bună decât Suarez.

Totuşi, dinspre club au fost întotdeauna infirmate aceste zvonuri conform cărora Leo Messi şi Antoine Griezmann au o relaţie rece. Totuşi, după ultima informaţie apărută în presa din Spania, ar părea că există un sâmbure de adevăr în toată această poveste.

Afla mai multe despre: antoine griezmann plecare barcelonaantoine griezmann leo messi barcelonagriezmann plecare barcelona 

viewscnt
Articole similare