Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Starul lui Hagi, la o finalistă din cupele europene. Lovitura carierei pentru fotbalistul care a luat titlul cu Farul

BREAKING | Starul lui Hagi, la o finalistă din cupele europene. Lovitura carierei pentru fotbalistul care a luat titlul cu Farul

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a cucerit un nou titlu în Superligă alături de echipa sa, luna trecută, după cursa câştigată în faţa FCSB-ului, iar acum "Regele" a început pregătirea lotului pentru noua stagiune.

Farul Constanţa îşi pregăteşte intens lotul pentru noul sezon, un sezon în care va evolua în preliminariile Ligii Campionilor. Astfel, Gheorghe Hagi speră să-l păstreze în lot pe unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din stagiunea trecută.

Împrumutat de Fiorentina până la finalul acestei luni, Louis Munteanu este dorit în continuare la Farul de Gheorghe Hagi.

"Cred că mă aude toată lumea. Ne-am dori ca Munteanu să mai stea un an cu noi, dar depinde de Fiorentina" , spunea Hagi în primăvara acestui an.

Însă oficialii Fiorentinei au alte planuri cu fotbalistul cumpărat în septembrie 2020 chiar de la Gheorghe Hagi. Presa din Italia notează că echipa care a jucat finala Conference League ia în calcul să-l aducă înapoi în lot pe Louis Munteanu chiar din această vară.

"Trebuie să vedem ce avem la dispoziţie şi care sunt nevoile astfel încât să ne îmbunătăţim. Am crescut numărul de goluri înscrise, deşi, bineînţeles, unii vor spune că nu este acelaşi lucru să marchezi în Conference League precum este să o faci în Champions League.

În atac avem jucători împrumutaţi care cresc, precum Munteanu, care a câştigat campionatul în România şi este convocat la echipa naţională de seniori" , a declarat Joe Barone, CEO la Fiorentina.

Louis Munteanu a fost cumpărat de Fiorentina, cu 1,7 milioane de euro, de la Farul Constanţa, în septembrie 2020. Atacantul a evoluat doar la echipele de juniori ale clubului italian, iar în vara anului trecut a fost împrumutat, până la finalul sezonului, la echipa lui Gheorghe Hagi.

  • 8 goluri şi 6 pase decisive a reuşit Louis Munteanu în cele 27 de meciuri jucate în Superligă în actuala stagiune

Afla mai multe despre: gheorghe hagifarul constantalouis munteanufiorentina 

viewscnt
Articole similare