Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Şumudică îşi face dream-team: "A acceptat". Transfer stelar, după Niţă şi Morais

BREAKING | Şumudică îşi face dream-team: "A acceptat". Transfer stelar, după Niţă şi Morais

Stranieri

Comentarii

Instalat pe banca tehnică a celor de la Gaziantep FK, în Turcia, Marius Şumudică (52 de ani) a dat repede drumul la treabă şi şi-a asigurat deja serviciile a doi jucători, Florin Niţă şi Junior Morais, doi veterani, însă transferurile nu se opresc aici.

Pe lângă cei doi jucători, Gaziantep FK a dat startul negocierilor cu alt jucător, un fotbalist cu CV important. Presa din Turcia anunţă că Nicolas Nkoulou (33 de ani) a fost contactat de şefii lui Gaziantep FK pentru transferul în Turcia.

Jr. Morais, Niţă şi acum el. Încă un transfer pentru Marius Şumudică la Gaziantep FK

Marius Şumudică a făcut lista de transferuri la Gaziantep FK, echipă pe care a preluat-o din nou, după mandatul dintre 2019 şi 2021. Unul dintre numele aflate pe listă este cel al lui Nicolas Nkoulou, un fundaş central care poate rezolva problemele din apărarea echipei, scrie site-ul "gazispor.com".

Conducerea lui Gaziantep FK l-a contactat deja pe Nicolas Nkoulou, liber de contract în acest moment, pentru un transfer în Turcia, scrie sursa citată, iar negocierile ar fi de bun augur pentru Marius Şumudică şi noua sa echipă care luptă pentru evitarea retrogradării.

Se pare că, mai scrie sursa citată, Nkoulou şi-a dat acceptul pentru a veni la Gaziantep FK, după ce s-a despărţit de grecii de la Aris Salonic, iar "transferul se va finaliza în câteva zile". Aşadar, după ce şi-a asigurat serviciile lui Junior Morais şi Florin Niţă, Nicolas Nkoulou va fi un alt transfer pentru Marius Şumudică.

Nicolas Nkoulou are un CV important: Kadji Sports, AS Monaco, Olympique Marseille, Lyon, Torino, Watford şi Aris Salonic!

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Nicolas Nkoulou în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marius sumudicatransfernicolas nkoulou transfer gaziantep fkmarius sumudica transfer nicolas nkouloumarius sumudica nicolas nkoulou 

viewscnt
Articole similare