Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Surpriză la FC Barcelona! Catalanii şi-au anunţat deja antrenorul pentru sezonul viitor

BREAKING | Surpriză la FC Barcelona! Catalanii şi-au anunţat deja antrenorul pentru sezonul viitor

FC Barcelona

Comentarii

Preşedintele clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu a discutat cu cei de la Sport.es despre viitorul antrenor al echipei catalane.

În ciuda faptului că Ernesto Valverde însuşi a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că nu ştie dacă va mai continua pe banca tehnică a Barcelonei şi din sezonul viitorul Bartomeu l-a asigurat pe tehnicianul de origine bască de toată încrederea conducerii: ”Din punctul nostru de vedere, nu există dubii. Am discutat cu Ernesto şi suntem siguri că el va fi antrenorul nostru în acest sezon, dar şi în următorul. Este un antrenor în care avem încredere maximă şi care face o muncă extraordinară în club. Este în acelaşi timp un tip foarte inteligent, care cunoaşte bine sistemul nostru de joc şi filosofia clubului. Prin urmare gestioneaza totul, inclusiv meciurile într-o manieră care nouă ne place” a explicat Josep Maria Bartomeu.

Ernesto Valverde (54 de ani) a semnat cu FC Barcelona pe 29 mai 2017 şi a condus gruparea catalană spre titlul de campioană în sezonul trecut. De când a preluat formaţia de pe Camp Nou, Valverde a pierdut doar 7 partide, dar a ratat şansa de a-şi adjudeca în primul sezon un trofeu european.

Valverde a fost şi jucător la FC Barcelona, formaţie cu care a câştigat două trofee în anii 80: Cupa Cupelor în 1988-1999 şi Cupa Regelui Spaniei în 1989-1990.

Afla mai multe despre: ernesto valverdefc barcelona 

viewscnt
Articole similare