Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING Surpriză la Real Madrid! Florentino Perez s-a întâlnit cu succesorul lui Zidane. Anunţ de ultimă oră

BREAKING Surpriză la Real Madrid! Florentino Perez s-a întâlnit cu succesorul lui Zidane. Anunţ de ultimă oră

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid ar fi deschis deja discuţiile cu Max Allegri, cel care i-ar putea lua locul lui Zinedine Zidane la Real Madrid.

Jurnalistul italian, Fabrizio Romano a anunţat că Max Allegri ar putea ajunge la Real Madrid în locul lui Zinedine Zidane.

”Florentino Perez l-a sunat acum trei ani pe Allegri pentru a-l numi pe banca Realului. Italianul a refuzat pentru că îşi dăduse acordul să rămână la Juventus. Acum, Allegri este liber de contract şi disponibil. Au existat deja discuţii între părţi şi italianul va accepta oferta de această dată” a anunţat Romano.

Pe de altă parte, Romano anunţă că Allegri a avut deja o întâlnire cu oficialii lui Real Madrid în această săptămână. El s-ar afla ”în contact direct” cu Real Madrid încă din luna martie. ”Dacă Real Madrid va decide să-l numească în funcţie, Allegri va spune da” anunţă italienii, care confirmă că pe lista succesorilor lui Zinedine Zidane se află şi Raul Gonzalez, legenda clubului merengue.

 

 

Zidane şi-ar fi anunţat deja jucătorii că pleacă

Antrenorul Zinedine Zidane şi-a anunţat jucătorii că va părăsi clubul Real Madrid la sfârşitul sezonului 2020/21, informează marca.com.

Antrenorul a declarat în vestiar că s-a gândit mult la decizia sa şi este definitivă. El crede că timpul său la Real Madrid s-a încheiat şi că a venit momentul să plece. Este a doua oară când francezul părăseşte echipa Los Blancos, deşi nu la fel de surprinzător ca atunci când a plecat prima oară, în 2018. "Există momente în care trebuie să fii acolo şi momente în care trebuie să pleci spre binele tuturor", a spus antrenorul aflat sub contract până în 2022, în conferinţa de presă dinaintea meciului Athletic Bilbao, un mesaj misterios care capătă acum mai mult sens.

Raul Gonzalez este varianta internă pe care o are Real Madrid pentru înlocuirea lui Zinedine Zidane. Întrebat despre viitorul său, Raul a lansat un mesaj clar: ”Aici este casa mea şi aici vreau să rămân. Nu este momentul să vorbesc despre viitorul meu, dar consider că am învăţat multe în acest an. Eu sunt un angajat al Realului. De când am decis să devin antrenor, mi-am dorit să revin aici, să mă formez şi să câştig experienţă. Sunt un om al clubului, sunt foarte fericit la mine acasă şi îmi doresc să rămân” a mărturisit Raul Gonzalez.

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugereze ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...