Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Surpriză TOTALĂ! Koeman e OUT: Laporta, întâlnire secretă cu viitorul antrenor al Barcei

BREAKING | Surpriză TOTALĂ! Koeman e OUT: Laporta, întâlnire secretă cu viitorul antrenor al Barcei

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona ar putea renunţa la Ronald Koeman la finalul sezonului. Xavi s-ar fi întâlnit deja cu Joan Laporta, anunţă spaniolii.

”Leo Messi ştie că Ronald Koeman nu mai are un viitor la Barcelona” scrie Don Balon, care anunţă că zilele tehnicianului olandez la cârma catalanilor sunt numărate. ”Relaţia celor doi nu este una rea, dar Messi nu l-a iertat pentru cum l-a lăsat pe Luis Suarez să plece. În plus, Messi nu crede că olandezul este persoana indicată pentru a ridica nivelul Barcelonei” mai scrie sursa citată.

Don Balon anunţă totodată că au avut deja loc întâlniri între conducerea Barcelonei şi viitorul antrenor al catalanilor: ”Xavi Hernandez s-a întâlnit acum câteva săptămâni cu Joan Laporta, iar discuţiile au avansat rapid. Pentru moment, Xavi antrenează în Qatar, pe Al Sadd, formaţie pe care a făcut-o campioană. Xavi acumulează experienţă, dar planul Barcelonei este să-l aducă înapoi pe Camp Nou în maxim 12 luni. Oficialii îl văd drept noul Pep Guardiola” mai scrie sursa citată.

Mai mult, Laporta pare că are de parte sa un sprijin important în Leo Messi, care îl vrea pe tehnicianul originar din Terrassa la cârma echipei catalane. Şi abonaţii Barcei îl văd pe Xavi o soluţie potrivită. Se zvoneşte că în urma unor sondaje interne, Xavi a strâns cele mai multe voturi din rândul abonaţilor clubului, astfel că revenirea sa la Barca s-ar putea produce mai repede decât ar fi crezut, chiar şi legendarul fotbalist spaniol.

Presa apropiată de Barca alimentează zvonurile

A fost întâlnire de urgenţă la FC Barcelona după egalul cu Atletico Madrid, 0-0 pe Camp Nou, pas fals făcut de catalani făcut în lupta pentru titlu.

Fără Koeman pe bancă, Barcelona a remizat, 0-0 cu Atletico Madrid pe Camp Nou, într-un meci care poate fi decisiv în lupta pentru titlu. Prestaţia catalanilor n-a fost una convingătoare, iar presa din Spania scrie că liderii din vestiar s-au întâlnit cu Joan Laporta după meci pentru a discuta despre viitorul clubului.

Potrivit jurnalistului Jose Alvarez, Leo Messi, Gerard Pique şi Jordi Alba au avut o întâlnire cu preşedintele clubului, Joan Laporta, pentru a discuta despre viitorul echipei. Din informaţiile sursei citate, Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei, n-a fost prezent la întâlnire.

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugereze ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...