Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură ar fi! Gigi Becali negociază în secret un transfer de vis. Cum a fost dat de gol patronul FCSB-ului

Ce lovitură ar fi! Gigi Becali negociază în secret un transfer de vis. Cum a fost dat de gol patronul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Răsturnare de situaţie la FCSB. Deşi se credea că Gigi Becali a renunţat la transferul atacantului de la Adrian Petre, odată cu rămânerea lui Harlem Gnohere, danezii anunţă contrariul.

Gigi Becali continuă negocierile cu Esbjerg, cu toate că transferul lui Harlem Gnohere la formaţia egipteany Al Ahly a picat.

Presa daneză a stat de vorbă cu un oficial al echipei lui Adrian Petre, iar acesta a dezvăluit că viitorul internaţionalului român de tineret rămâne "în aer".

"Este greu de spus ce se va întâmpla. Mereu există interes pentru tinerii atacanţi care au dovedit că pot înscrie goluri. Vom vedea unde va juca. Viitoarele noastre transferuri nu depind neapărat de vânzarea lui Adrian Petre", a declarat Jimmi Nagel Jacobsen, directorul sportiv al grupării daneze.

Gigi Becali transferă un super golgheter la FCSB

”Pe Adrian Petre îl iau când vreau eu, dar să vedem ce va fi cu Gnohere, dacă va mai pleca”, a spus recent Gigi Becali, care ar fi trimis o ofertă pentru Adrian Petre: 500.000 de euro, plus 10% dintr-un eventual transfer.

Transferat în 2017 pentru 500.000 de euro, Adrian Petre a reuşit 29 de goluri şi şase assist-uri pentru formaţia daneză, în 82 de meciuri, iar cota sa a ajuns la 1,3 milioane de euro.

La fel ca un alt jucător în care Gigi Becali îşi pune mari speranţe, Dennis Man, Adrian Petre a fost crescut de UTA. Adrian Petre a fost golgheterul Bătrânei Doamne, în sezonul 2016-2017, cu 28 de goluri.

  • 500.000 de euro oferă Gigi Becali pentru Adrian Petre
  • 1,3 milioane de euro este cota lui Adrian Petre, conform Transfermarkt.de

Motivul pentru care Gnohere rămâne la FCSB. De ce s-a ferit Gigi Becali

Harlem Gnohere a fost la un pas să se transfere în Egipt, la Al Ahly, însă mutarea a picat, iar acum fotbalistul este aşteptat în cantonamentul celor de la FCSB. În direct la Telekom Sport, Anamaria Prodan Reghecampf a dezvăluit motivul pentru care nu s-a mai făcut transferul.

"Nu mai pleacă în momentul acesta, au fost nişte discuţii puţin ciudate", a dezvăluit Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Agentul FIFA a intrat în detalii şi a spus de ce discuţiile au fost "puţin ciudate": "Cu sume, cu bani, cine ia, cât ia, cine a cerut, cum a cerut. Acestea sunt nişte chestii care trebuie păstrate acolo. Bineînţeles, nu i-aş cere niciodată lui Gigi Becali să se ducă la puşcărie sau să facă ceva ilegal. Transferul lui Harlem nu a căzut din cauza banilor. Au hotărât să ia un jucător cu 500 de mii din Austria, un atacant de 24 de ani".

Din spusele soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, transferul se putea face, însă Gigi Becali nu a fost hotărât să accepte tranzacţia: "Gigi a trecut prin nişte experienţe nu plăcute şi atunci suflă şi în iaurt şi probabil i-a fost foarte teamă. Dar în momentul în care ceri o sumă şi un manager lucrează pentru tine şi pune peste acea sumă, pentru că trebuie să muncească pe bani şi el,  nu ştiu dacă e ceva ilegal".

Întrebată şi de salariul fotbalistului, în comparaţie cu cel pe care îl are Gnohere la FCSB, Anamaria Prodan a fost clară: "Nu putem să comparăm aşa ceva".

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare