Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Tottenham îl convinge pe Pochettino să rămână cu 3 transferuri de vis! Doi dintre fotbalişti sunt disputaţi de Manchester City şi United

BREAKING | Tottenham îl convinge pe Pochettino să rămână cu 3 transferuri de vis! Doi dintre fotbalişti sunt disputaţi de Manchester City şi United

Premier League

Comentarii

Unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti englezi ar putea ajunge la Tottenham. Deşi este dorit atât de Manchester City cât şi de Manchester United, Ryan Sessegnon pare mai aproape de echipa lui Pochettino.

Fulham cere pentru cel mai preţios jucător al său 50 de milioane de euro. Starul naţionalei Under 21 a Angliei ar putea fi primul mare transfer pe care îl primeşte Mauricio Pochettino după mai bine de un an de zile. Spurs nu vrea să plătească însă mai mult de 30 de milioane de euro şi l-ar include în tranzacţie şi pe francezul Georges Nkoudou, care ar urma să fie cedat la Fulham pentru 1 sezon.

Dar Tottenham are o listă mult mai largă de achiziţii. Prestaţiile bune ale echipei lui Mauricio Pochettino şi încrederea în tehnicianul argentinian îl deterimină pe Daniel Levy să bage mult mai adâng mâna în ”buzunar”.

Pe lângă Sessegnon, Tottenham doreşte să îi mai transfere în vară pe Aaron Wan Bissaka de la Crystal Palace şi James Daniel Maddison de la Leicester.

Aaron Wan-Bissaka este un jucător de 21 de ani care a devenit titular la Crystal Palace şi care a prins în 2018 primele convocări la naţionala U21 a Albionului, fiind inclusiv în vederile naţionalei "mari". Wan Bissaka a strâns nu mai puţin de 28 de meciuri în Premier League în acest sezon, fiind unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi dreapta din campionatul englez.

Pe de altă parte, Maddison a impresionat în acest sezon de Premier League, în care a devenit fotbalistul cu cele mai multe ocazii de gol create. Fotbalistul originar din Coventry a început fotbalul la echipa oraşului său natal, dar în 2016 a semnat cu Norwich City. A jucat 47 de meciuri pentru Norwich, dar a fost împrumutat şi la Coventry şi la Aberdeen. Leicester l-a cumpărat vara trecută pentru (se spune) 20 de milioane de euro. Acum, formaţia antrenată de Brendan Rodgers cere de 3 ori mai mult pentru internaţionalul de tineret englez, intrat în atenţia celor două forţe din Manchester, City şi United. El ar putea fi înlocuitorul lui Christian Eriksen, dorit de Real Madrid şi FC Barcelona.

Afla mai multe despre: tottenhammauricio pochettinoryan sessegnonaaron wan bisakajames maddison 

viewscnt
Articole similare