Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING: Transfer-bombă! CFR pierde un om de bază, Şumudică îl vrea cu orice preţ în Turcia! Era şi pe lista lui Gigi Becali

BREAKING: Transfer-bombă! CFR pierde un om de bază, Şumudică îl vrea cu orice preţ în Turcia! Era şi pe lista lui Gigi Becali

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) vrea să-şi întărească echipa şi să urce în clasamentul din Turcia. În prezent pe locul zece alături de Gazişehir Gaizantep, Şumudică a pus ochii pe Damjan Djokovic (29 de ani), mijlocaşul campioanei CFR Cluj, unul dintre cei mai importanţi oameni ai echipei lui Dan Petrescu.

Turcii au aflat intenţiile lui Şumudică, cel care vrea patru fotbalişti care să-l ajute să ducă Gazişehir Gaziantep pe o poziţie mai bună în clasament. Nou promovată în prima ligă din Turcia, Gaziantep e printre surprizele acestui sezon în Turcia şi ocupă locul zece după 16 etape, cu 23 de puncte şi două victorii la rând în ultimele două etape. Site-ul gaziantepgunes.com scrie despre dorinţa lui Şumudică de a-l transfera pe Djokovic.

Şumudică le-a transmis şefilor săi că îl vrea pe Djokovic, unul dintre oamenii importanţi din linia de mijloc a CFR-ului. Deocamdată, însă, nu a existat nicio discuţie cu cineva de la CFR Cluj pentru transferul mijlocaşului în Turcia.

La CFR din 2017, după a doua descălecare în Gruia, Djokovic a strâns 113 meciuri, a marcat de 12 ori şi a livrat 12 pase de gol îîn două perioade la CFR Cluj. Mijlocaşul croat a câştigat de două ori titlul de camopion şi o Supercupă a României. În prezent, Tranfermarkt îl cotează la 2,2 milioane de euro pe Djokovic, care s-a calificat în primăvara europeană a Europa League alături de campioana României.


 

Afla mai multe despre: damjan djokoviccfr clujmarius sumudicagaziantep gazisehir 

viewscnt
Articole similare