Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transfer de senzaţie pentru un internaţional român. Ar putea ajunge în Italia: ”Se lucrează la asta”

BREAKING | Transfer de senzaţie pentru un internaţional român. Ar putea ajunge în Italia: ”Se lucrează la asta”

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Steliano Filip nu traversează momente prea plăcute în cariera sa. Cu toate acestea, fostul dinamovist ar putea ajunge în Italia, scrie presa din această ţară.

Aventura lui Steliano Filp în Croaţia este pe punctul de a se încheia, în urma scandalului în care a fost implicat la finalul lui 2018, înainte de derby-ul Dinamo Zagreb - Hajduk, scor 1-0.

Cu câteva zile înainte de meci, imagini compromiţătoare cu fostul dinamovist şi alţi doi colegi, Stipe Vucur şi Andre Fomitschow, au ajuns în presă. Cei trei s-au filmat în timpul unei partide de poker, fiind într-o evidentă stare de ebrietate.

Aproape sigur, românul nu va mai continua la Hajduk, acolo unde în acest sezon a strâns doar 376 de minute în 6 meciuri.

500 de mii de euro a plătit Hajduk pentru fundaşul crescut la LPS Banatul, dar acum l-ar putea ceda gratis în urma scandalului în care a fost implicat şi a prestaţiilor modeste din ultima vreme. Paradoxal, lui Filip i se deschide uşa spre Italia.

Reprezentatul pentru Italia al lui Filip, Andrea Leone a confirmat într-o discuţie purtată cu jurnalistul Attilio Malena că: ”Există câteva piste din Italia pentru Steliano Filip şi se lucrează la asta”. Ştirea a fost publicată de Malena pe site-ul tuttob.com.

Filip (24 de ani) mai are 2 ani de contract cu Hajduk Split, dar cota sa de piaţă a scăzut enorm. În urmă cu doi ani, Steliano era cotat la 1.4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. În prezent, cota lui a scăzut dramatic la 650 de mii de euro. 

Afla mai multe despre: steliano filipdinamo bucureştihajduk split 

viewscnt
Articole similare