Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Transfer de titlu în Bănie! Mihai Rotaru, liber să facă mutarea mult visată la U Craiova. Fotbalistul are Barcelona în CV

BREAKING | Transfer de titlu în Bănie! Mihai Rotaru, liber să facă mutarea mult visată la U Craiova. Fotbalistul are Barcelona în CV

U Craiova

Comentarii

Juan Camara (26 de ani) a plecat de la Dinamo, iar fotbalistul spaniol crescut de FC Barcelona poate ajunge la U Craiova în ceea ce poate fi transferul de titlu pe care Mihai Rotaru, patronul oltenilor, şi-l doreşte. Juan Camara e dorit de omul cu banii din Bănie. Juan Camara se va întoarce la Jagiellonia, echipă care l-a împrumutat la Dinamo, dar cel mai probabil ar fi de acord cu cedarea sa în Liga 1, la Craiova, o echipă mai importantă ca Dinamo în prezent.

Transfer de titlu în Bănie! Mihai Rotaru, liber să facă transferul lui Juan Camara după plecarea de la Dinamo

Venit în Liga 1, la Dinamo, odată cu preluarea clubului de către Pablo Cortacero şi spaniolii săi, Juan Camara a crescut la FC Barcelona şi a lăsat o impresie bună în România. U Craiova l-a pus în capul listei de transferuri pe Juan Camara, fiind în căutarea unui fotbalist de bandă stângă care să dea un randament mai bun decât Andrei Ivan sau Reagy Ofosu. Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a vorbit public despre posibilitatea ca Juan Camara să ajungă la Craiova, iar acum poate negocia cu Jiagiellonia o eventuală mutare a spaniolului pe "Ion Oblemenco".

Juan Camara s-a despărţit de Dinamo şi şi-a luat "adio" de la coechipieri şi fani printr-un mesaj postat pe Instagram, dar poate reveni mai repede decât se aştepta oricine în Liga 1. La o echipă mai puternică decât Dinamo în prezent. După ce l-a luat de la Dinamo pe Dan Nistor (31 de ani), anul trecut, acum U Craiova îl poate înregimenta şi pe spaniolul Juan Camara, fostul şeptar din Ştefan cel Mare. Dacă dorinţa lui Mihai Rotaru de a-l avea la Craiova a rămas intactă, cel mai probabil părţile se vor aşeza la masa negocierilor pentru a semna un contract.

Gică Craioveanu, un apropiat al lui Mihai Rotaru şi al Craiovei din Liga 1, a vorbit despre calităţile pe care le are Juan Camara, cunoscându-l bine din Spania. Camara a crescut la FC Barcelona, dar la Dinamo a venit din Polonia, de la Jiagiellonia. Fostul atacant român e de părere că Juan Camara e un mijlocaş talentat, care poate face faţă la U Craiova şi a spus că, dacă scoţi 7-8 echipe din campionatul Spaniei, ar putea face faţă cu brio şi în LaLiga.

"Camara este un jucător de mare talent. Totul depinde de Papură unde ar juca, pe ce post, dacă vine la noi. Este un jucător de calitate, stângaci, driblează uşor, destul de complet. Dacă scoţi 7-8 echipe din La Liga, atunci ar juca fără probleme în prima ligă din Spania, la echipe precum Levante sau Elche. Formaţii de genul acesta ar avea nevoie de un jucător precum Camara", a spus Gică Craioveanu, conform prosport.ro.

Juan Camara a jucat la Dinamo între septembrie 2020 şi ianuarie 2021. În această perioadă de timp, fotbalistul spaniol a strâns 13 meciuri, două goluri şi două pase de gol. Villarreal, FC Barcelona, Girona, Reus Deportiu Miedz Legnica şi Jagiellonia sunt echipele pe care le-a bifat Juan Camara în CV înainte de veni la Dinamo odată cu transferul pachetului majoritar de acţiuni de la Ionuţ Negoiţă la Pablo Cortacero şi oamenii săi din grupul de investiţii Benel International.

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Final de cariera? Povestea de viata uluitoare a lui Tiger Woods. Si-a inselat sotia cu 121 de femei