Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Transfer de titlu la FCSB! Gigi Becali negociază acum cu un jucător de 4.000.000 de euro! Unde a fost surprins

BREAKING | Transfer de titlu la FCSB! Gigi Becali negociază acum cu un jucător de 4.000.000 de euro! Unde a fost surprinsgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, finanţatorul clubului FCSB, îşi pregăteşte deja terenul pentru perioada de transferuri din această iarnă.

După patru ani de secetă, perioadă în care FCSB nu a cucerit nici măcar un titlu în Liga 1, Gigi Becali nu concepe încă un sezon fără titlu şi va face tot ce ţine de el în perioada de mercato din pauza competiţională.

Patronul FCSB are pe listă trei super fotbalişti pentru Liga 1: Constantin Budescu, Adrian Petre şi Tudor Băluţă. Pe cel din urmă Gigi Becali l-a dorit şi după Europeanul de tineret de vara trecută, dar Băluţă apucase deja să semneze cu Brighton.

În vârstă de 20 de ani, Tudor Băluţă s-a transferat la Brighton încă de iarna trecută, atunci când englezii i-au plătit 2,9 milioane de euro Viitorului, dar a ajuns la gruparea din Premier League abia în vară. Totuşi, românul nu s-a impus încă în echipa "pescăruşilor". Băluţă a jucat un singur meci în Cupa Ligii Angliei la prima echipă a lui Brighton şi, în rest, a evoluat la formaţia U-23, adunând patru partide în Premier League 2.

Cu toate că Băluţă nu are meciuri în picioare, iar "roş-albaştrii" nu duc lipsă de mijlocaşi centrali în prezent, Gigi Becali încă îl place foarte mult şi vrea să îl aducă la FCSB în această iarnă.

  • 4 milioane de euro este cota lui Tudor Băluţă, conform Transfermarkt.de
  • 7 selecţii are Tudor Băluţă la prima reprezentativă

Cât despre ceilalţi doi, Budescu a mai jucat la FCSB şi nu a spus niciodată "nu" unei posibile reveniri la actuala vicecampioană a Ligii 1, atunci când a fost întrebat despre interesul lui Gigi Becali, în timp ce Adrian Petre se află de mai multă vreme în vizorul patronului "roş-albaştrilor".

FCSB, transfer de titlu? Unde a a fost surprins Tudor Băluţă

Tudor Băluţă, mijlocaşul echipei Brighton, a fost surprins alături de preşedintele clubului Viitorul, Gică Popescu, la meciul cu FC Voluntari.

La finalul meciului, preşedintele clubului Viitorul, Gheorghe Popescu, a vorbit despre situaţia mijlocaşului Tudor Băluţă, care a asistat la meciul disputat de constănţeni la Voluntari.

Fotbalistul crescut la şcoala de fotbal a lui Gică Popescu are probleme de adaptare la Brighton, club care a plătit aproape trei milioane de euro pentru a-l transfera de la Viitorul.

"Eu cred că Tudor are calitatea să joace nu la Brighton, ci la echipe de nivel mult mai ridicat. Însă nu e uşor să faci pasul de la Liga I la Premier League. După mine, Premier League este cea mai dificilă competiţie şi cea mai intensă competiţie din Europa. Are nevoie de o perioadă să se adapteze, este încă la început. L-am sfătuit să nu renunţe, să încerce să se antreneze şi, atunci când i se va da ocazia, să profite de ea. Este un jucător cu calitate incredibilă şi ar fi păcat să nu încerce să se impună la echipa de club. Dacă nu va reuşi acolo, va trebui să meargă undeva să joace, pentru că, repet, calitate are foarte multă.

Are 20 de ani decât, are mult timp de acum încolo. Eu cred că are multă calitate şi ar fi păcat să renunţe aşa uşor, după trei luni de zile, dacă nu a jucat să îşi ia bagajele şi să se gândească să se întoarcă acasă. Nicidecum. Dar dacă nu va juca acolo, să meargă la altă echipă, unde i se va da ocazia să joace mult mai mult.

Este un băiat special şi ştie ce are de făcut. L-am văzut încrezător, l-am văzut dornic să încerce să se impună. Repet, dacă nu se va întâmpla la Brighton, să meargă la altă echipă, tot din Europa, să joace", a declarat Gică Popescu.

viewscnt
Articole similare