Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transfer de titlu pentru Rapid! Un jucător cu 30 de meciuri în Ligue 1, în sezonul 2022/2023

BREAKING | Transfer de titlu pentru Rapid! Un jucător cu 30 de meciuri în Ligue 1, în sezonul 2022/2023

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu pare să schimbe sistemul la Rapid! ”Briliantul” a folosit tot mai des în pregătiri un sistem cu trei fundaşi centrali. O formulă fluidă, care pe defensivă se transformă într-un 5-3-2, iar pe ofensivă în 3-5-2.

În consecinţă, Adrian Mutu are nevoie de un număr considerabil de fundaşi centrali, pentru a nu fi luat prin surprindere pe durata sezonului.

În acest moment, Rapidul are patru fundaşi centrali cu experienţă: Iulian Cristea, Paul Iacob, Cristian Săpunaru şi Dragoş Grigore, plus tinerii Cristian Ignat şi Robert Bădescu.

Rapid vrea un fundaş de la Ajaccio

Aşa cum era normal, giuleştenii vor mai încerca să mai aducă un fundaş central în perioada imediat următoare. Iniţial, ţinta principală a fost Yuri Matias de la CFR Cluj, însă mutarea pare blocată.

Potrivit playsport.ro, Rapidul a pus ochii pe fundaşul central camerunez Oumar Gonzalez (25 de ani), legitimat la AC Ajaccio, în Ligue 2.

  • Sezonul trecut, Oumar Gonzalez a fost om de bază pentru Ajaccio în Ligue 1 - a bifat 30 de partide - dar echipa a retrogradat.

Fotbalistul african nu este foarte înalt, măsoară 1,86 metri, însă este o adevărată ”forţă a naturii”. Este extrem de puternic şi nu se teme să pună ”osul la treabă” atunci când faza o cere.

În cariera sa, Oumar a mai evoluat pentru Metz, Rodez AF, SAS Epinal, FC Villefranche-Beaujolais, FC Chambly, iar din 2021 se află la Ajaccio.

  • Oumar s-a născut la Douala (Camerun), însă s-a mutat devreme în Franţa, alături de familie. A făcut junioratul la formaţiile US Baille, Air Bel şi Metz.

Nu va fi deloc uşor pentru Rapid să-l transfere. Se pare că fotbalistul este dorit şi de Ladislau Boloni la Metz. Antrenorul român mizează pe faptul că fotbalistul a fost format de Metz şi poate şi-ar dori întoarcere.

Afla mai multe despre: oumar gonzalezajacciometz 

viewscnt
Articole similare