Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transfer de titlu pentru U Craiova! Gustavo Vagenin revine în Bănie. Detalii de ultimă oră!

BREAKING | Transfer de titlu pentru U Craiova! Gustavo Vagenin revine în Bănie. Detalii de ultimă oră!
Comentarii

Din informaţiile Telekom Sport, Craiova este foarte aproape să-l ”repatrieze” pe Gustavo Vagenin, fotbalist care a impresionat în perioada petrecută în Bănie.

Coronavirusul a blocat campionatul chinez, atât la nivelul primei ligi, cât şi la nivelul eşaloanelor inferioare. Cum data la care se va relua oficial fotbalul din China este incertă, Gustavo are şanse reale să revină la Universitatea Craiova.

Fotbalistul cu origini braziliene era dorit şi de formaţia Chongqing Dangdai Lifan, grupare care îi pregătise un contract pe două sezoane. Brazilianul şi-ar fi dat acordul pentru transfer, dar cei de la Liaoning nu au fost hotărâţi dacă să-i dea sau nu undă verde lui Vagenin către o altă echipă. Între timp, campionatul chinez a fost întrerupt, iar viitorul lui Gustavo a devenit unul incert.

În ciuda unui sezon modest al echipei sale, Gustavo s-a făcut remarcat în tricoul lui Liaoning. Are 39 de meciuri pentru această echipă, 11 goluri marcate şi 9 pase decisive. În plus, se bucură de marele avantaj că este un jucător obişnuit cu fotbalul din această ţară.

În România, Gustavo a evoluat în 70 de meciuri şi a marcat de 20 de ori. A mai evoluat în cariera sa pentru Salernitana, Messina, Novara Calcio şi Lecce. El a mai fost dorit în prima ligă chineză de gruparea Tianjin Tianhai, care în cele din urmă a renunţat la el în urma problemelor financiare din finalul sezonului. Gustavo este acum foarte aproape de o revenire la U Craiova, formaţie care speră să se lupte la titlu în actuala stagiune

Afla mai multe despre: gustavo vagenin 

viewscnt
Articole similare