Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transfer de top la FCSB! Anunţ oficial: tunul la care Gigi Becali nu mai spera, în plină pandemie

BREAKING | Transfer de top la FCSB! Anunţ oficial: tunul la care Gigi Becali nu mai spera, în plină pandemie

FCSB

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a anunţat într-o dicuţie exclusivă cu Telekom Sport, că e gata să-l vândă pe Andrei Chindriş (21 de ani) la FCSB. Omul cu banii de la formaţia din Moldova e gata să asculte ofertele lui Gigi Becali, după ce a refuzat să negocieze cu patronul FCSB înainte de Paşte. Chindriş e o dorinţă mai veche a omului de afaceri din Pipera.

Andrei Chindriş la FCSB!

Gigi Becali şi Valeriu Iftime discută de mai mult timp, personal sau prin intermediul presei, transferul lui Andrei Chindriş. Patronul FCSB caută înlocuitor pentru Bogdan Planic, Iftime ţine la preţ, iar până în acest moment nu s-a ajuns la nicio înţelegere. Totuşi, acum, omul cu banii de la FC Botoşani a scăzut pretenţiile, având în vedere şi pandemia de Coronavirus, şi e gata să-l vândă pe Chindriş la FCSB.

"I-am dat un mesaj domnului Becali, că suntem disponibili să discutăm acum transferul lui Andrei la FCSB , în condiţiile în care Andrei are o discuţie cu FCSB şi povesteşte condiţiile ca el să fie de acord să plece sau nu. Era de datoria mea să încep (n.r. - discuţiile), pentru că eu le-am oprit atunci, eu am spus că nu fac afaceri în săptămâna patimilor. După asta, trebuia să dau un mesaj, din politeţe.

O ofertă, fie ea şi de 600.000, sau cât am să cer eu acum la domnul Becali, este o ofertă bună"
, a spus Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport.

Concurenţă din Spania şi Belgia pentru Becali!

Andrei Chindriş e unul dintre cei mai buni fundaşi tineri din Liga 1, dacă nu cel mai bun, iar Gigi Becali are concurenţă în ceea ce priveşte transferul său. Deşi îl doreşte de mai mult timp, Becali ar putea să nu pună mâna pe fotbalistul U21, deoarece acesta e dorit şi în Spania sau Belgia. A anunţat Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport, după discuţiile cu impresari care au legături în zonele respective.

Totuşi, Iftime e sigur că, dacă FCSB şi Andrei Chindriş bat palma, cele două cluburi nu vor avea probleme să ajungă la o înţelegere. De-a lungul timpului, Gigi Becali a cumpărat mai mulţi jucători de la FC Botoşani, precum Cătălin Golofca, Mihai Roman, Olimpiu Moruţan, Andrei Miron sau Răzvan Oaidă.

"Nu e niciun fel de secret, la ora actuală există certe discuţii cu doi impresari, unul pentru Spania şi unul pentru Belgia, care mă bat la cap că vor face nişte minuni şi... Nu spun asta ca să înteţesc focul în relaţia mea cu FCSB, nu vreau să forţez nimic. Doar vreau să povestesc că revin la ultima discuţie pe care am avut-o cu FCSB şi continuăm transferul. Dacă se poate, asta înseamnă că eu în principiu accept nişte variante pe care le-a discutat reprezentantul meu cu domnul Becali, urmează ca domnul Becali sau FCSB să discute cu Andrei. Dacă se înţelege cu jucătorul, partea noastră eu zic că are soluţie", a spus Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport.

  • 27 de meciuri a jucat Andrei Chindriş la FC Botoşani în acest sezon
  • 800.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului în prezent, conform transfermarkt.com
  • 5 selecţii a strâns Chindriş în reprezentativa de tineret a României

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei chindristransferfc botosanivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare