Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Transfer la FCSB! Gigi Becali aduce un mijlocaş crescut de Genk. VIDEO Fanii roş-albaştrilor sunt în extaz

BREAKING | Transfer la FCSB! Gigi Becali aduce un mijlocaş crescut de Genk. VIDEO Fanii roş-albaştrilor sunt în extazgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB ar fi interesată de transferul mijlocaşului Florian Loshaj de la Politehnica Iaşi. Acesta este internaţional U21 al statului Kosovo.

Florian Loshaj i-a atras atenţia patronului de la FCSB, Gigi Becali, anunţă Fanatik. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a evoluat la naţionala U21 a statului Kosovo şi s-a născut la Drenica (Skenderaj), regiunea unde a început de fapt în 1998 războiul kosovar, fiind totodată şi cea mai afectată dintre zone.

Loshaj a fost transferat în această vară la Poli Iaşi, liber de contract după despărţirea de formaţia olandeză Roda. Fotbalistul i-ar fi fost recomandat lui Gigi Becali, chiar de către fostul antrenor al FCSB, Mihai Teja.

Actualul antrenor de la Poli Iaşi a fost decisiv în transferurile la FCSB ale tinerilor Ştefan Târnovanu şi Andrei Tănasă: "Am vorbit cu Teja. Mi-a zis să-l iau pe Târnovanu şi pe un puşti Tănasă, 17 ani, foarte puternic, stâncă. Am mers pe mâna lui" confirma şi Gigi Becali la Pro X.

În actuala stagiune, Florian Loshaj a evoluat în 15 meciuri pentur Politehnia Iaşi şi a marcat 3 goluri. Totodată el a reuşit două pase decisive. Conform sursei citate, discuţiile ar fi destul de avansate, iar Loshaj ar urma să ajunga la gruparea roş-albastră în perioada de mercato din iarnă.

Cine este Florian Loshaj, fotbalistul pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB

Este un mijlocaş central destul de agresiv, dar în acelaşi timp, suficient de tehnic. Impresionează printr-un plasament bun şi felul inteligent în care gestionează ambele faze de joc. În cariera sa a mai trecut pe la Genk, Maastricht şi Roda JC. A venit de altfel la Iaşi, ca jucător liber de contract, după ce i-a expirat acordul cu formaţia olandeză.

Loshaj este în atenţia selecţionerului statului Kosovo, Bernard Challandes, acolo unde ar putea fi coechipier cu jucători ca Bersant Celina, Valon Berisha sau Florent Muslija. 250 de mii de euro ar trebui să plătească Gigi Becali pentru transferul fotbalistului care a lăsat o impresie bună în acest tur de campionat la Politehnia Iaşi.

Gigi Becali s-a interesat şi de Boubacar Fofana, fotbalist care are şanse mai mici acum să ajungă la FCSB. Mijlocaşul din Guineea Bissau a confirmat interesul grupării roş-albastre: ”Nu sunt foarte tânăr, este o oportunitate pentru mine să încerc ceva nou. Dar dacă Gaz Metan nu m-ar fi adus aici, nu m-ar fi văzut nimeni. Aşa că sunt mulţumit de cei de la Gaz Metan. Sunt fericit şi că FCSB se interesează de mine, este un club mare. Dar să vedem ce se va întâmpla. Cum am spus, sunt trei părţi în discuţie, Gaz Metan, eu şi FCSB. Dacă toată lumea este fericită, voi veni să ajut FCSB. Dar acum mă concentrez la Gaz Metan", a spus Boubacar Fofana după FCSB - Gaz Metan 2-0, despre interesul vicecampioanei, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare