Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transferul carierei pentru Dennis Man. Atacantul român semnează cu un club de TOP care a jucat în Champions League. Anunţ de ultimă oră

BREAKING | Transferul carierei pentru Dennis Man. Atacantul român semnează cu un club de TOP care a jucat în Champions League. Anunţ de ultimă oră
Comentarii

Atalanta a avut parte de un sezon dezamăgitor, iar conducătorii echipei caută să schimbe lotul din temelii în vara acestui an. Astfel, clubul din Bergamo a pregătit o listă de transferuri impresionantă pe care se află şi numele lui Dennis Man.

Valentin Mihăilă a fost împrumutat, în iarna acestui an, de Atalanta de la Parma, însă n-a reuşit să se acomodeze la clubul din Bergamo, astfel că se va întoarce în Serie B, la finalul sezonului. Mijlocaşul român nu i-a convins pe oficialii Atalantei şi a primit doar 100 de minute în şase meciuri jucate în acest sezon, în Serie A şi în Europa League.

Deşi Mihăilă n-a confirmat, şefii echipei aflate pe locul 8 în Serie A sunt dispuşi să mai transfere un fotbalist român. Dacă Mihăilă va reveni la Parma, Dennis Man, colegul său de echipă, poate merge la schimb la Atalanta.

Conform jurnaliştilor italieni de la seriebnews.com, Dennis Man i-a impresionat pe oficialii clubului din Bergamo şi i-a convins pe aceştia să-l transfere în perioada de mercato din vară.

  • 8 milioane de euro valorează Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 3 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Dennis Man în cele 27 de meciuri jucate pentru Parma în actuala stagiune

Dennis Man, împrumutat sau transferat definitiv în vară

Atalanta are opţiunea de a-l împrumuta pe Dennis Man de la Parma, care nu doreşte să piardă bani după ce a plătit peste 10 milioane de euro pe atacantul român.

"Man e într-un moment bun acum. Joacă bine, s-a liniştit, şi-a dat seama că asta e singura variantă. Vom vedea în vară ce se întâmplă, că nu se pune problema de promovare la Parma. Ori va fi transferat, ori va fi împrumutat, se va găsi o soluţie. Importante sunt evoluţiile lui, iar acum e într-un moment bun.

El este un jucător bun, îi trebuie doar să fie concentrat! A rămas acolo, trebuie să joace! A fost la un pas de un transfer, iar asta l-a bulversat. Nu întotdeauna se realizează tot ceea ce-ţi doreşti”, a declarat Victor Becali despre Man. 

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare