Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transferul lui Ianis Hagi se discută ACUM! "Totul se va decide în câteva ore". Clubul aflat la un pas de semnătura românului

BREAKING | Transferul lui Ianis Hagi se discută ACUM! "Totul se va decide în câteva ore". Clubul aflat la un pas de semnătura românului

Farul Constanța

Comentarii

FC Sevilla este la un pas de a-şi asigura serviciile mijlocaşului ofensiv al echipei Viitorul, Ianis Hagi, anunţă spaniolii.

Potrivit cotidianului andaluz Estadio Deportivo, gruparea din La Liga le-a luat faţa tuturor în cursa pentru semnătura lui Ianis Hagi. Căpitanul Viitorului, în vârstă de 20 de ani, va fi contactat în următoarele ore pentru a dat răspunsul final, susţin spaniolii.

După un sezon în care a impresionat în tricoul Viitorului, pentru care a reuşit 14 goluri şi opt assist-uri în 39 de apariţii, Ianis Hagi a continuat evoluţiile bune şi la Europeanul de tineret, acolo unde a marcat de două ori.

Prestaţiile avute la turneul final din Italia şi San Marino l-au adus pe Ianis în atenţia mai multor echipe de top, pe lângă FC Sevilla, care era interesată de el încă dinaintea Euro 2019. Genk şi Borussia Dortmund sunt doar două nume importante care s-au vehiculat.

- două milioane de euro a plătit Viitorul pentru readucerea mijlocaşului de la Fiorentina, în ianuarie 2018

5 - cinci selecţii are Ianis la prima reprezentativă a României

6 - şase milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare