Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Ultimele informaţii despre situaţia lui Sergio Ramos. De ce depinde viitorul căpitanului la Real Madrid: ”E suficient un telefon!”

BREAKING | Ultimele informaţii despre situaţia lui Sergio Ramos. De ce depinde viitorul căpitanului la Real Madrid: ”E suficient un telefon!”

Real Madrid

Comentarii

Viitorul lui Sergio Ramos pare să fie în continuare nesigur. Jucătorul mai are doar câteva zile de contract cu Real Madrid

Despre viitorul fotbalistului a vorbit şi una dintre vocile autorizate din presa iberică: ”Pe zi ce trece, situaţia lui Ramos este tot mai dificilă. Totul depinde de un telefon, pe care nici Sergio nici Florentino Perez nu vor să-l dea. Ramos vrea să rămână la Real Madrid, dar s-a lovit de un peisaj pe care nu îl aştepta. Suntem la mijlocul lunii iunie şi încă nu a primit ceva satisfăcător pentru el. Cred că este o chestiune de ego personal pentru fiecare dintre părţile implicate. Unul dintre ei trebuie să cedeze, să sune şi totul se va rezolva” a explicat Jose Felix Diaz, redactorul şef al cotidianului MARCA.

Sergio Ramos mai are doar câteva zile de contract cu Real Madrid, club care nu şi-a schimbat ideea de bază. Madrilenii îi oferă lui Ramos acelaşi salariu ca şi până acum, redus cu 10% la fel ca la tot lotul pe perioada pandemiei, iar durata noului acord ar fi de un singur an, nu de doi, aşa cum îşi doreşte Sergio Ramos.

Discuţiile dintre părţi s-au oprit, astfel că  aceasta pare să fie oferta finală a clubului Real Madrid. Momentan, situaţia lui Sergio Ramos rămâne una incertă. 

Sergio Ramos, legendă pentru Real Madrid

 În vârstă de 35 ani, Sergio Ramos joacă din 2005 la Real Madrid, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee.

El este campion mondial (2010) şi dublu campion european (2008, 2012) cu reprezentativa Spaniei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 180 de ori până acum. Ramos, care vine după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în acest final de sezon, nu a fost inclus de selecţionerul Luis Enrique în lotul pentru EURO 2020.

viewscnt
Articole similare
Nuntă după nuntă în tenis! Jucătoarea din România care s-a măritat cu un fost...