Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Un fotbalist de la Real Madrid "are un acord cu Barcelona". Trădare înainte de El Clasico!

BREAKING | Un fotbalist de la Real Madrid "are un acord cu Barcelona". Trădare înainte de El Clasico!

FC Barcelona

Comentarii

Un fotbalist de la Real Madrid a bătut palma cu Barcelona şi poate ajunge pe Camp Nou, în vară, liber de contract. Isco mai are contract cu Real Madrid până în vara lui 2022 şi Xavi (41 de ani) l-a contactat, iar mijlocaşul şi-a dat acordul să joace pentru catalani din vară.

Un fotbalist de la Real Madrid "are un acord cu Barcelona". Trădare înainte de El Clasico!

Presa din Spania aruncă bomba înainte de El Clasico din semifinalele Supercupei Spaniei, care se va disputa miercuri, 12 ianuarie, în direct la Telekom Sport 1. Un fotbalist de la Real Madrid are un acord cu Barcelona, după ce Xavi, antrenorul catalanilor, l-a contactat şi l-a convins să joace pe Camp Nou.

Este vorba despre Isco (29 de ani), fotbalist care a intrat la 1 ianuarie în ultimele şase luni de contract cu Real Madrid. Potrivit jurnalistului Eduardo Inda, de la OK Diario, Isco are un acord cu Barcelona după ce a fost contactat de Xavi, antrenor care-l place foarte mult pe jucătorul marii rivale din LaLiga.

Xavi a discutat direct cu Isco şi l-a intrebat dacă e interesat să joace pentru Barcelona din vară, când îi expiră contractul. Sursa citată scrie că Xavi îl place foarte mult pe Isco şi posibilitatea ca acesta să ajungă gratis pe Camp Nou îl atrage foarte mult pe antrenor. Isco ar urma să fie omul de la care mai tinerii Pedri, Gavi sau Nico Gonzalez să înveţe meserie

Isco e foarte nemulţumit de faptul că, în ultimele sezoane, a jucat extrem de puţin sub comanda lui Zidane, iar lucrurile nu s-au schimbat nici cu Carlo Ancelotti la cârmă. Totuşi, în birourile de pe Camp Nou există incertitudine în privinţa transferului lui Isco.

  • 195 de minute a jucat Isco în 10 meciuri pentru Real Madrid, în toate competiţiile acestui sezon, şi a marcat o dată
  • 30 de milioane de euro a plătit Real madrid pentru a-l lua pe Isco de la Malaga în 2013

Afla mai multe despre: iscotransferreal madridbarcelonaacordxavi 

viewscnt
Articole similare