Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Un internaţional Under 21 a semnat în Anglia! ”Aici se va putea dezvolta corespunzător”. Ce număr va purta pe tricou

BREAKING | Un internaţional Under 21 a semnat în Anglia! ”Aici se va putea dezvolta corespunzător”. Ce număr va purta pe tricou

Stranieri

Comentarii

Yeovil Town a anunţat oficial împrumutul tânărului internaţional român Mihai-Alexandru Dobre, de la Bournemouth. Dobre bifează astfel a treia experienţă în afara clubului de care aparţine şi va evolua până în vară la formaţia antrenată de Darren Way.

Internaţionalul Under 21, Mihai Dobre va evolua până în vară la Yeovil Town, formaţie din liga a patra engleză. Gruparea de pe Huish Park l-a convins pe Dobre care mai era dorit şi de Macclesfield Town şi Notts County.

Românul a făcut pregătirea de vară cu Bournemouth, dar îşi va continua dezvoltarea ca fotbalist profesionist la un nivel mai mic.

La Yeovil, foarte probabil Dobre va avea şansa să joace meci de meci: ”Vreau să-i mulţumesc lui Eddie Howe pentru că i-a permis unui jucător internaţional de un asemenea talent să joace pentru noi. Cu toţii credem că aici, Alex se va dezvolta corespunzător” a declarat pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul Darren Way.

 

 


Dobre (20 de ani) are 5 selecţii la naţionala Under 21 a României pentru care a marcat un gol. În Anglia, el a mai jucat sub formă de împrumut la Bury şi Rochdale. 

Afla mai multe despre: mihai dobrebournemouthyeovil town 

viewscnt
Articole similare