Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Un nou atacant la FCSB! Gigi Becali plăteşte 600.000 de euro pentru unul dintre golgheterii campionatului

BREAKING | Un nou atacant la FCSB! Gigi Becali plăteşte 600.000 de euro pentru unul dintre golgheterii campionatului

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a recunoscut că mai doreşte un atacant la echipă cât mai repede, deoarece stă doar în Andrea Compagno în acest moment.

Omul de afaceri are o nouă fixaţie în ultima perioadă: vrea jucători din Africa de Sud, în special creştini ortodocşi.

Încă un atacant la FCSB

Gigi Becali şi-a trimis omul de încredere - pe Florin Vulturar - în Africa de Sud pentru a-i aduce un atacant pe placul său: ortodox, înalt, puternic, care să ştie să ţină de minge în momentele critice.

Patronul de la FCSB s-a plâns recent de Andrea Compagno, exact din acest motiv: pierde prea multe mingi, în momente în care echipa trebuie să temporizeze şi să alunge presiunea din careul advers, cu baloane cât mai departe de propria poartă.

Au apărut în ultima perioadă mai multe nume de atacanţi sud-africani ce ar urma să ajungă la FCSB. Ultimul are doar 24 de ani şi ar avea un plus important: poate fi revândut pe o sumă considerabilă, deoarece vârsta îl ajută.

Pe reţelele sociale a apărut informaţia că atacantul asupra căruia s-a oprit Florin Vulturar ar fi Lungelo Nguse, unul dintre golgheterii campionatului din Africa de Sud.

  • Lungelo Nguse, legitimat la Golden Arrows, a marcat 4 goluri în 8 partide de campionat şi este pe locul 3 în clasamentul golgheterilor.
  • Golden Arrows este pe locul 2, după Sundowns.

În cariera sa, Nguse a evoluat doar în ţara sa natală, la Bizana Pondo, Baroka FC, TS Sporting, şi University of Pretoria.

În acest moment, se află în cel mai bun punct al carierei şi a început să atragă tot mai multă atenţie asupra sa. 

Cota sa de piaţă este 25.000 de euro, însă transfermarkt.de nu i-a actualizat-o după ce a marcat aceste patru goluri în campionatul Africii de Sud. 

Informaţiile apărute în spaţiul media anunţă că Gigi Becali ar fi dispus să plătească 600.000 de euro în schimbul atacantului sud-african.

Afla mai multe despre: ngusevulturargigi becaliafrica de sud 

viewscnt
Articole similare